2777
2789
عنوان

پسرم پنج ماه و سه روزشه فرنی دوس نداره چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تازه ۶ ماهش شده فرنی با شیر خودم بهتر میخوره با شیر خشک دوست نداره

حریره هم دکتر گفت بهش نده چون آلرژی داره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
اونجوری بیمزه تره فک کنم اصلا نخوره . لعاب برنج ک بشدت بدش اومد

حالا بچه من فرنی حریره بهتر میخوره تا سوپ ولی جدیدا خیلی گریه میکنه برا غذا سفره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سیب یا گلابی که خیلی دون دون نباشه بخارپز کن پوره کن ببین دوست داره یا نه. پوره هویج یا کدوحلوایی بخ ...

چجوری بخار پز کنم . چون دستگاهشو ندارم میشه جور دیگه ای بخارپز کرد؟

مطمئنا بچه ی شما غذای سفره دوست داره،مثل بچه من،به هیچ وجه فرنی و...نخورد فقط از غذایی که خودمون میخوریم میخوره

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از کجا متوجه الرژی شدی؟

حسایت پوستی داره پوستش دونه میریزه بیرون حتی شیرخشک معمولی هم حساسیت داره HA  میخوره که آنتی آلرژیک هست

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭