2777
2789

بچه ها من یهو معده درد گرفته بودم ک دکتر رفتم دارو داد فوری اثر کرد و خوب شدم و تحت نظرش بودم دو ماه ماه. اما نمیدونم چرا یهو دوباره بهم ریخت معدم .اما این سری درد معده ندارم اما سوزش و درد گلو و مری دارم.خیلی عجیبه غذا خوردنی گلوم و مری درد میگیره ..خیلی آزاردهنده هست ...کسی مثل من بوده آیا ....خوب میشم یعنی؟ آرزومه بدون درد چیزی بخورم 😔😔

هفته بعد نوبت دکتر دارم توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین خیلی نگرانم این دیگه چه دردیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس داری احتمالاانتی اسید بخوری خوب میشی

والا دارو هم میخورم اما انگار نه انگار .پنتو پرازول و فاموتیدین میخورم ...جدیدا انگشت های دست راستم چند روزه حالت خواب رفتگی دارن ...واسه اینم فکر و خیال می کنم ...کسی بوده حس کنه دستش یکم سر شده یا گزگز میکنه؟

اندوسکوپی دادی جدیدا؟

بله دوبار ...گفتن ریفلاکس و زخم  که توی دومی دکتر گفت زخمت خیلی بهتر شده ...این که موقف خوردن درد داره گلوم و مری خیلی نگرانم کرده

اسید معدت بالاست.پرهیز غذایی داری؟

تازه دارم پرهیز می کنم ...آخه چون خوب شده بودم همه چی میخوردم بجز مرکبات ...نمیدونم از کیوی و پرتغال شد خوردم اینجور شدم 

تازه دارم پرهیز می کنم ...آخه چون خوب شده بودم همه چی میخوردم بجز مرکبات ...نمیدونم از کیوی و پرتغال ...

ببین چی اذیتت میکنه حذفش کن.تو تاپیکام راجع ب معده درد همسرم گفتم.اگه میخای بخون.رب گوجه و گوجه و مرکبات و گردو و لبو و میوه خام و خیلی چیزای دیگه جز پرهیزات همسرم بود