2777
2789

دوستان لطفا نظرتونو برام بنویسید ...

بنظر شما توهم بوده یا واقعا همون اسمشو نبر بوده ...

اولیش برمیگرده به وقتی که کوچیک بودم ... خونمون آخرین خونه توی اون محدوده بود که بعدش کوه و صحرا و باغ بود ... ی روز که مامانم حمام بود و تنها بودم دم غروب داشتم با عروسکام بازی می‌کردم توی جو بازی خودم بودم اصلا حواسم به چیزی نبود ... برق اتاق خاموش بود یهو ی صدای آرومی اسممو صدا کرد ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سرمو آوردم بالا ولی چیزی ندیدم دوباره صدام کرد صدا از توی اتاق میومد ... منم ترسیدم دویدم پشت در حمام مامانمو صدا کردم گفتم زود بیاد ... و تا آخر چسبیدم به در حمام 

🥲🥲

با اینکه آدم ترسویی هستم ولی اومدم بخونم بترسم 😑

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی اتفاق دیگه هم برام افتاد

اونم بگوووو

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

وای یادم افتاد، منم دستشویی تو حیاط بود بچه بودم از لای شاخه های درخت یکی اسممو کش دااار صدا زد 😫😫 ...

واقعا ؟ پس تنها نیستم

اون یکی برمیگرده به وقتی که مجرد بودم اخر هفته ها میرفتم خونه مامان بزرگم میخوابیدم ... یادمه وقتی تابستون بود توی حالشون پشه بند می‌زدند ... ی حیاط بزرگ هم داشتند