2777
2789

دخترم از صبح بهم میگه مامان همه دوستام دارن میرن مهمونی و خوش میگذرونن با خوراکیا ی مختلف ما چرا شب یلدا نمیگیریم ، حتی بغض هم کرد آخه من باید چیکار کنم هیچکیو ندارم تو این شهر که ببرمش خودم و دخترم تنهاییم میخواستم یک مینی کیک بگیرم اونم خیلی گرونه پولم نمیرسه هیچکدوم از وسایلشم ندارم فقط یه تخمه و تو میوه خیار و اینا دارم تو خونه باید صبر کنم حقوق بهم بدن یکم وضعیت همه رو در نظر نمیگیرن تو تلوزیون چیزای گرون میزارن دخترمم میخواد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمن 

یلدا که یهو پیش نمیاد

از چند وقت قبل میدونید 

و اون بچه هم چیز خاصی نمیخواد

یه رستوران عادی هم برید و دو تا بادکنک براش بخرید راضی میشه

والد شدن یعنی برنامه ریزی همین چیزا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عزیزدلم💔

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

ما هم اوضاعمون داغون شب یلدا نداریم 

غصه نخور ...ببرینش بیرون یک چرخی یزنین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزمن یلدا که یهو پیش نمیاداز چند وقت قبل میدونید و اون بچه هم چیز خاصی نمیخوادیه رستوران عادی هم ب ...

دقیقا داشتم منم به همین فکر میکردم که همه میدونستن یلدا در پیشه و یه پس اندازی ندارن واسه خرید یلدا

خیلی خوبه که بهانه برای شادی داریم اتفاقا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم فکر میکردم بچهام براشون مهم نیست که دیدم عصری پسرم پرسید برناممون چیه گفتم سوپرایزه😅😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫