2777
2789
عنوان

کیاکیک مرغ درست کردن لطفا کمک

56 بازدید | 8 پست

من اگ الان کیک مرغ رو به صورت فینگر فود بین نون تستا درست کنم تا فردا شب ک مهمون دارم نرم و خراب نمیشن؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خیلی هم خوشمزه تر میشه

چون اولین باره درست میکمم..موادشو حاضرکردم گذاشتم یخچال..یه ساعتی هست منتهی چون فردا کارام زیاده از طرفی گفتم شاید بذارم لای نون تستا( چون هرنونرو چهارقسمت کردم) میترسم نرم وخمیر بشه

معمولا درست میکنن پیزارن یخچال طعماش دست به دست هم بدن

بین نون تستا؟ یا نه ..موادش جدا باشه...مثلا یه ساعت مونده به سرو میذارن بین نونا؟؟

چون اولین باره درست میکمم..موادشو حاضرکردم گذاشتم یخچال..یه ساعتی هست منتهی چون فردا کارام زیاده از ...

نه هیچی نمیشه 

به خورد نون‌میره خیلی خوب میشه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

بین نون تستا؟ یا نه ..موادش جدا باشه...مثلا یه ساعت مونده به سرو میذارن بین نونا؟؟

نه دیگه کامل  درست کن بین نون بزار بعد بزار یخچال که نونا هم نرم بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
سلام اسی بچه ات چی بودببخشیدفدات یه تاپیکی اومدبالاخوندم ازشمابودگفتم بپرسم

پسر بود..الان دومی رو باردارو...بازم پسره