2777
2789

اگه بچه داری حتما مستقل‌ شو

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم مستقل شدن بهتره چون اینجوری حس یه زن قوی زو میده و کسی ک از پس مشکلاتش برمیاد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ندارم

به نظرم حتما برو سر کار

نهایت بعد یک سال می‌تونی تصمیم بگیری آیا از نظر خونه هم باید جدا بشی از خانواده یا نه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من طلاق نگرفتم ،شوهرم فوت کرد از لحاظ مالی مستقلم ،میخوام خونه بخرم که دیگه کامل مستقل زندگی کنم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
شاغلم

خب پس اولش کنار خانواده باش‌ به خصوص اگه حمایت می‌کنند ازت ❤️✨️