2777
2789
عنوان

آنلاینا یدقه بیایید

146 بازدید | 12 پست

دوستا، مامانا، همسرا، نی نی ها و سایر کاربرای عزیز که هنوز فرصت نکردید کارهای هنری ما رو ببینید: 

لطفا برید کاردستی های ما رو ببینید و اگه پسند کردید به مارای بدید.   

(( از طرف همه هنرمندایی که تو مسابقه شرکت کردند.)) با تشکر فراووون    

------------------

کامنت تبلیغاتی هنرمندا ازاد

👻

به به 😊😊 خانومِ مهربووون 😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت تبلیغاتی آزاده؟ نه نه من تبلیغ نمیکنم خواهش مبکنم به من رای ندید بچه ها😂😂😂

من قبلا رای داده بودم .

تاحالا ندیده بودم این هنر رو 

خوشگله 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دوستاییی که مسابقه شرکت کردید یادم رفت اون بالا بنویسم. یه موقع به فکر ویرایش متن عکستون نیافتید. 

من این کارو کردم    فکر کنم رای های خودم همه پرید. خلاص 

👻