2777
2789

چندماه پیش خواب دیدم ی آدم خیلیی هیکلی تو خواب میخاس تو اتاق خونمون بهم تجاوز کنه توی خواب کلیی دنبالم دویید تا از در خونمون رفتم بیرون و یهو از خواب با جیغ بیدار شدم 

شوهرمم ی خواب دید و کارش ب بیمارستان کشید ...

اقدام بودم و باردار شدم همون ماه 

خواب دیدم یچیز خیلییی قد بلند و هیکلی دوبرابر من بود اما قیافش و یادم نیومد هیچوقت همش دنبالم میدویید و باهام در جنگ بود 

تلاش میکرد بچمو از شکمم بیرون بکشه اما من نمیذاشتم همش مقاومت میکردم بالاخره تو خواب تونست بچمو از تو شکمم بیرون بکشهه و بهم گفت :داغشو ب دلت میذارم ؛داغ بچه دار شدن و ب دلت میذارم ....و از خواب پریدم...

فرداش خونریزی گرفتم و واقعا داغش و ب دلم گذاشت...💔💔

بعد ۹ماه ک از سقطم گذشت اینماه دیگه با اصرار شوهرم قبول کردم بچه دار بشیم (خیلیی برام اون خواب سنگین بود تا ۲ماه از در خونه بیرون نمیرفتم همه میگفتن افسردگی گرفتی)

خلاصه ک اون خواب و اون فکر زندگیو برام زهرمار کرد اینماه اقدام ب بارداری بودم 

دیشب خواب دیدم جاریم بارداره (صبح ک بیدار شدم پریود شدم )

دکترم گفت هیچ مشکلی منو شوهرم نداریم  امااا دارم داغون میشمم اگه همونطور ک بچم سقط شد واقعااا داغ بچه دار شدن ب دلم بمونه چیی؟؟؟دارم دیوونه میشمممم یلحضه خودتونو بذارید جای من 💔😞

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بدی نکردی اما ممکنه کسی حسادت شما رو کرده باشه

آخه با بچه بی گناه چیکار داشتنن🥺😞

حالا من باید از کجا بفهمم ؟؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

آخهه کیی؟؟چراا؟🥺🥺من ب کسی بدی نکردممم 😔

بقره دان کن همیشه پلی کن تو خونه. حدیث کسا همین اونم خیلی آرام بخشه.

نماز سر وقت و آیه الکرسی هم خیلی بخون تو خونه ۲۰ سالته هنوز چرا انقد تا امیدی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar