بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اگه به اونی که پول قرض میده پول رو زود پس میده چه اشکالی داره ، من که شوهرم به هر کی قرض بده دیگ ...
آخه مثلا درحد 5میلیون پول قرض میده بعدم دیرتر از زمانی ک گفتن پس میدن بعضی ها هم کلا پس نمیدن موندم از دستش چیکار کنم ب فامیل و دوست و....به همه هم قرض میده
مشکل همینه که این هر جا رو عقب میندازه مثلا هرچی بهش میگم ماشین رو عوض کنیم میگه باشه بعد....بهش هم میگم خب پول که داری قرض نده میگه نمیشه دوست و آشنا و فلانی و فلانی رو من حساب میکنن چشمشون ب منه
مشکل همینه که این هر جا رو عقب میندازه مثلا هرچی بهش میگم ماشین رو عوض کنیم میگه باشه بعد....بهش هم ...
نمیشه به مردا بگی نکن چون قبول نمی کنن مثلا میدونی ده میلیون قراره دوماه دیگه بیاد دستش از حالا برنامه ریزی کن با خودش برین نگاه کنین در اون مورد تحقیق کنین بعد بشین پاشو بگو اینو قراره بخریم به همه بگو دوماه دیگه اینو میگیریم توکار انجام شده قرار میگیره مجبور میشه بخره اصلا نگو قرض نده اتفاقا بگو بده ولی وقتی پولی تو دست و بالش نباشه اون وقت نمیده من شوعرم قبل ازدواج به همه قرض میداد اما الان اونقدر قسط و خرج داریم خخ کم مونده خودمون بریم از یکی قرض کنیم