2777
2789
عنوان

اونایی که روحیشون خوبه

249 بازدید | 22 پست

رازتون چیه؟؟ که حرفای دیگران براتون مهم نیس و در هر حالتی از زندگی لذت می‌برین چه موقعی که تنها هستید و چه تو شلوغی

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

من اینطوریم 

باید یکسری چیز هارو تجربه کنی و محکم بشی

از یه طرفیم تا حدودی یه شخصیتت مربوطه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فک میکنم که دیگران اگه ادم حسابی بودن که وقتشون رو صرف حرف زدن راجب من نمیکردن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

گوش شیطون کر خوبه الان 

رازش اینه انقدر از عالم و ادم بریدم که فهمیدم خودمم و خودم 

بعد ارزش خودم فهمیدم بعد باور کردمش به طور غیر ارادی و ناخوداگاه هم خدا ادم هایی سر راهم قرار داد و شرایط تغییر کرد که فقط دستم برای شکر بالا میارم

انگار هر اتفاقی یا هر برخوردی برای اینه که ما درس بگیریم 

وقتی درس ها رو گرفتی یاد گرفتی خود و خدات کافیه 

حالا خدا نعمت هارو بهت میده 

سخت نیسکافیه فکر کنی دو روز دنیا انقدر طولانی نیس که بخوای به جفنگیات هم اهمیت بدی

امضات به دلم نشست🥹❤️

چون خیلی ادمه بیخیالیم نمیدونم دست خودم نیست یعنی‌ همه رو اب ببره من یکی رو خواب میبره از همون بچگی اینجوری بودم 🤣🤣🤣🤣🤣

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

چون خیلی ادمه بیخیالیم نمیدونم دست خودم نیست یعنی‌ همه رو اب ببره من یکی رو خواب میبره از همون بچگی ...

وای خیلی دلم میخواست بیخیال بااشم جوری که که انگار آب بردم بنظرم اونطوری خوشحال تر زندگی میکردم ولی دریغاااا که هرکاری  کردم نتونستم بیخیال باشم و همش زجرر کشیدم 😔

وای خیلی دلم میخواست بیخیال بااشم جوری که که انگار آب بردم بنظرم اونطوری خوشحال تر زندگی میکردم ولی ...

چرا مثل مامان منی 😶😶😶مامانم  با حرف های دیگران انقدر زود ناراحت میشه یعنی دنیارو براخودش زهر میکنه حتی شبا با قرص خواب و ارام بخش میخوابه کلا خیلی حساسه همش عذاب میکشه😔😔😔😔😔

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

چرا مثل مامان منی 😶😶😶مامانم با حرف های دیگران انقدر زود ناراحت میشه یعنی دنیارو براخودش زهر میکن ...

دلم میخواد شرایطمو تغییر بدم اما هی بدتر میشم یعنی همش شب و روز خودخوری میکنم و حرص میخورم 😭😥 احساس میکنم ی مریضیه که هیچ درمانی نداره

دلم میخواد شرایطمو تغییر بدم اما هی بدتر میشم یعنی همش شب و روز خودخوری میکنم و حرص میخورم 😭😥 احسا ...

چون دنیارو به خودتون سخت میگیرید و حساس هستین

چون دنیارو به خودتون سخت میگیرید و حساس هستین

واقعا راست میگی  من اونقدر برای خودم سختش کردم جهنم شده برام