2777
2789
مبن چند بار تو سطل دستشوییم پد دیدم.واقعا صحنه زشتیه.به نظرم بهتره پدهای کثیف رو تو کیف نگهداری کرد ...

عزیزم بهتره اینقدر حساس نباشی پد بهداشتی استفاده شده که لوله کرده باشی و دورش یه دونه دستمال کاغذی پیچیده باشی واقعا صحنه زشتی نیست اصلا

خدایی چرا مشکل دارین با این قضیه؟یه نوار کثیف تو کیفمون باشه خوبه؟خب تو سطلای زباله سرویسا کیسه بندا ...

یه بار که مجبور شدی نوار کثیف یکی رو برداری خودت متوجه می شی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار که مجبور شدی نوار کثیف یکی رو برداری خودت متوجه می شی.

مگه با دست سطل و خالی میکنین که مجبور باشین دست بزنین؟

من دستکش میپوشم در سطل و باز میکنیم بعد برعکس میکنم توی پلاستیک زباله 

دیدنم اون صحنه حس کثیف و بی کلاس بودن طرفم رو می ده.

من خودم که توی مهمونیای چند ساعته که اصلا نوار عوض نمیکنم

مسافرتم اکثرا میریم هتل 

الان نوارا دورشون پلاستیک داره من یکی دوبار مجبور شدم نوار و بندازم جدا از پلاستیک دستمال کاغذی هم دوش پیچیدم بعد انداختم یا خالم هر موقع اینجوریه از من پلاستیک مشکی میگیره به نظرم اینجوری اشکال نداره ولی بعضیا همینجوری میندازن بعد داخلش دیده میشه واقعا بده 

من خودم که توی مهمونیای چند ساعته که اصلا نوار عوض نمیکنممسافرتم اکثرا میریم هتل الان نوارا دورشون پ ...

بله این طوری قابل تحمل تره.جالبه برام که اینقدر در برابر این موضوع جبهه گرفتن.احتمالا اکثرا همین طوری بی حفاظ پدها رو تو خونه دیگران می ندازن.واقعا کار زشتیه.در شان یه خانم نیست.

بله این طوری قابل تحمل تره.جالبه برام که اینقدر در برابر این موضوع جبهه گرفتن.احتمالا اکثرا همین طور ...

باز بعضیا بدترن برای اینکه توی سطل نندازن توی خونه ما دوبار مهمونا نوار و انداختن توی چاه