چند تا دونه نایلون بزار تو هم، اگه دسترسی داری چند تا کاغذ هم داشته باش بزار تو کاغذ بپیچ بعدم بزار نایلون، اگه تونستی که هی با بهونه برو بنداز بیرون، اما آخرش هر بار نمیتونی این کار بکنی اگه معذوریت نداری از صاحب خونه بپرس
اگه معذوریت داری هم تو چندین تا نایلون و کاغذ بزار یه گوشه ای از وسایل کثیف خودت، ولی در اولین فرصت هی بنداز بیرون
برای خرید از سوپر مارکت.حتی اگه سطل زباله هم داشته باشه غیر از دستمال کاغذی چیز دیگه تو سطل دیگران ن ...
من مثلا وقتی خونه خالم میریم تهران چند روز قراره بمونیم میریزم تو سطل بعدا خودم سطل رو خالی میکنم داریم میریم میاندازم بیرون و خلاص اون چند روز نمیتونم هی به خاطر به نوار تا سر کوچه برم😂
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چرا بعضیا میگن اون بو داره؟من خیلی روی بو حساسم و نوارم بو نداره حتی رفتم دکتر گفت عادیه بو نداشته ب ...
مگه میشه😐بالاخره خون کثیفه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱