2777
2789

چند تا دونه نایلون بزار تو هم، اگه دسترسی داری چند تا کاغذ هم داشته باش بزار تو کاغذ بپیچ بعدم بزار نایلون، اگه تونستی که هی با بهونه برو بنداز بیرون، اما آخرش هر بار نمیتونی این کار بکنی اگه معذوریت نداری از صاحب خونه بپرس 

اگه معذوریت داری هم تو چندین تا نایلون و کاغذ بزار یه گوشه ای از وسایل کثیف خودت، ولی در اولین فرصت هی بنداز بیرون 

برای خرید از سوپر مارکت.حتی اگه سطل زباله هم داشته باشه غیر از دستمال کاغذی چیز دیگه تو سطل دیگران ن ...

من مثلا وقتی خونه خالم میریم تهران چند روز قراره بمونیم میریزم تو سطل بعدا خودم سطل رو خالی میکنم داریم میریم می‌اندازم بیرون و خلاص اون چند روز نمیتونم هی به خاطر به نوار تا سر کوچه برم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من یه بار پریود شدم خونه خواهرشوهرم بودیم دو روز

واسه تعویض نوار میرفتم خونه خودم🤣

روز اخر که رفتم وقتی برگشتم خواهرشوهرم گفت چرا هی میری

بعد بهش دلیلشو گفتم

گفت وااا خجالت بکش سطل اشغال واسه همینه دیگه😕

گفت مگه ما خودمون پریود نمیشبم

وای من یه بار پریود شدم خونه خواهرشوهرم بودیم دو روزواسه تعویض نوار میرفتم خونه خودم🤣روز اخر که رفت ...

خوب  راست  میگه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من مثلا وقتی خونه خالم میریم تهران چند روز قراره بمونیم میریزم تو سطل بعدا خودم سطل رو خالی میکنم دا ...

مبن چند بار تو سطل دستشوییم پد دیدم.واقعا صحنه زشتیه.به نظرم بهتره پدهای کثیف رو تو کیف نگهداری کرد و تو زمان مناسب به بیرون منتقل کرد.

مبن چند بار تو سطل دستشوییم پد دیدم.واقعا صحنه زشتیه.به نظرم بهتره پدهای کثیف رو تو کیف نگهداری کرد ...

خدایی چرا مشکل دارین با این قضیه؟یه نوار کثیف تو کیفمون باشه خوبه؟

خب تو سطلای زباله سرویسا کیسه بندازین

وای من یه بار پریود شدم خونه خواهرشوهرم بودیم دو روزواسه تعویض نوار میرفتم خونه خودم🤣روز اخر که رفت ...

اینا دوتا  پیرمرد پیرزنن با یه پسر جوون دوست داییم هستن اولین باره میبنمشون روم نمیشه چیزی بگم

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

مبن چند بار تو سطل دستشوییم پد دیدم.واقعا صحنه زشتیه.به نظرم بهتره پدهای کثیف رو تو کیف نگهداری کرد ...

خودمم میخوام تو کیف بزارم موقع رفتن ببرم با خودم بعدا نگن اولین باره اومدن چه یادگاری گذاشتن واسمون

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

چرا بعضیا میگن اون بو داره؟من خیلی روی بو حساسم و نوارم بو نداره حتی رفتم دکتر گفت عادیه بو نداشته ب ...

مگه میشه😐بالاخره خون کثیفه 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱