2777
2789

بچم سرماخورده دکتر بردم دیروز از دیشب تب کرده سرفه میزنه وحشتناک خیلی خیلی زیاد بالا میاره هیچی نمیخوره معذرت میخوام از ظهر هم اسهال شدم چه غلطی بکنم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی ببر سرم بزنن آب بدنش کم نشه 

براش سوپ و غذاهای سبک بپز 

سرم خوراکی بخر بده بش 

بر سرش بخور شلغم و کدو حلوایی بده بهش خودشونم بده بخوره 

چای کوهی هم خوبه منتهی نمیدونم از چند سالگی میتونی بدی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

شربت استامینوفن پاراکید شرببت پلارژین کیدز و قطره بینی فینیل افرین بده تا میبری دکتر واسه اسهالم دمپخت با ماست شوید

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

چند سالش هست 

من سه بار بردم دکتر تا خوب شد سرما خورده بود نفسش بالا نمیومد اصلا شیر نمی‌خورد شب تا صبح هم گریه میکرد 

دو هفته من از بی خوابی نا نداشتم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

عزیزم اول ک ببر دکتر 

برا سرفه بچه کنار داروی دکتر اینا که میگم تهیه کن 

جوشانده حاضری از عطاری بگیر ،قاطیش اناب،گیاه پلک،گیاه پولکی ، آویشن ، چوب دارچین کن بزار دم بکشه ، بریز استکان و یکم عسل و لیمو ترش بریز خیلی خیلی سریع خوب میشه 

بردم عزیزم گفت سینوزیتش عفونت داره

با روغن سیاه دانه ماساژ بده پیشونیش و 

بخور بده حتما حتما 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بردم عزیزم گفت سینوزیتش عفونت داره

تا میتونی اگر سنش بالای دو سال بخور بده،،،یک قابلمه بزرگ بزار سر گاز توش نعناع خشک یا تازه بریز بزار خوب بجوشه،بزو زیر پتو یا تو حمام با بچه و بزار خوب بخور کنه، با اگر چادر بازی داره ببرش تو چادر