2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

82 بازدید | 16 پست

حالم خیلی بده هر کی بهم میرسه ازم سو استفاده میکنم

من با یکی دوست بودم دوست صمیمی اون بدهی زیاد داشت من طلامو فروختم دادم بهش با اسم خودم براش وام گرفتم به حساب بابام براش وام گرفتم کلی پول بهش قرض دادم ایفونم فروختم دادم بهش که هنوز تسویه نکرده

حالا خودم تو مشکل مالی هستم دارم دو شیفت کار میکنم بهش گفتم حالا بیا تو کمک من کن گفت کمکت کنم که تو کار نکنی 😔 منم باهاش قطع رابطه کردم ۶۰ میلیون بهش دادم که ۴۸ برگردوند ۱۲ ماه بعد گفته حالم خیلی بده اصلا نمیتونم این حرفشو هضم کنم 😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس از این حال بدت استفاده کن و بفهم که به هیچکس بیش از حد محبت نکنی حتی کسی که مطمعنی بهت بدی نمیکنه
پشت دستتو داغ کن یادت بمونه این ماجرارو

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

مدل حرف زدنتون تغییر بده الان یعنی چی گفتی بیا کمک کن بهش بگو بدهیتو بده همین الان زنگ بزن بهش بگو ن ...

من ۶۰ بهش دادم ۴۸ داد بهم گفت ۲ تومن فردا ۱۰ تومن ماه بعد

حالم خیلی بده 😔😔😔

یادت نگه دار همیشه دفه دیگه اینکارو نکنی بخت ثابت بشه که هیچکی غیر خودت بیش از حد ارزش نداره بیش از حد مایه نزاری مگه اینکه اون اول گذاشته باشه غیره این هیچوقت دیگه اینکارو نکن میتونس خیلی بدتراش سرت بیادا

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بعد چرا باید با اسم خودت برای یه ادم غریبه وام بگیری هر چقدرم اوم خوب درستی باشه نمیگه پولتو بخوره 

گوشیتو فروختی ضرر کردی عوض تشکرش این حرفا بهت زده حالا میگم اگه خانوادت بود کم تر حرص میگرفت ادمو رفتار خودت اشتباهه برای خودت میگم