2777
2789
عنوان

کیا از حرز امام جواد نتیجه دیدن

66 بازدید | 6 پست

سلام خانما میخوام برا دخترم بگیرم برا دفع چشم و نظر و اینکه چند وقته مریضه رفع قضا بلا بشه 

به نظرتون خوبه؟ تجربه ای دارید؟؟؟

خودم خیلی تبلیغاتشو دیدم اما نمی‌دونم واقعاً موثره یا نه، از جای معتبری میگیرم همه اعمالشو و نمازشو انجام میدن.

تجربه دارید ممنون میشم بهم بگید

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی خوبه من قبلاً برای خودم گرفته بودم ولی چون نمیشد همش همراهم باشه یه بار گذاشتم تو داشبورد ماشین و بعدا یادم رفت بردارم ..یه چند وقت دیگه همسرم حین رانندگی خوابش می‌بره و با سرعت زیاد مستقیم رفته بود سمت دره ولی خداروشکر خداروشکر ماشین فقط یه ذره سپر جلوش جوش خورد و رادیات و جوش دادیم یعنی هر کس میدید می‌گفت خدا خیلی رحم کرده بهتون ..بعدا دیدیم که از معجزه حذر امام جواد بوده که تو ماشینه

بله خیلی خوبه من قبلاً برای خودم گرفته بودم ولی چون نمیشد همش همراهم باشه یه بار گذاشتم تو داشبورد م ...

ممنونم از لطفتون که تجربه تون به اشتراک گذاشتید، انشاالله همیشه بلا ازتون دور باشه و سلامت و شاد باشید 

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)