2777
2789

یه دختر خودش پسری ک اهل دوس دختر باشه رو نمی‌پسنده برا ازدواج . اما خودش میره میشه دوس دختره یه پسر

بنظرتون این تناقض نداره؟؟

پس اگه دوس نداره، چرا خودش کاری می‌کنه که دوس نداره؟؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

هیچوقت این رل زدن هارو درک نکردم

الا منطقی نیستن

کسی که برای ازدواج آماده نیست برای رابطه هم آماده نیست

پس فقط با کسی برین تو رابطه که برای ازدواج و شناخت میخوادتون

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر دختری بپرسی، میگه پسری ک اهل دوس دختر باشه رو نمی‌پسندم

مگه اینجور نیس؟؟

پس چطور خودش میره دوس دختر میشه؟؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

والا نمیدونم چی بگم 😂

اینقده تناقض داره این قضیه ک منم بهش فکر کردم، هنگیدم

از هر دختری بپرسی، میگه پسری ک اهل دوس دختر باشه رو نمی‌پسندممگه اینجور نیس؟؟پس چطور خودش میره دوس د ...

والا ما دوست دختر نشدیم!!!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چرا باید پسری ک اهل دوست دختر باشه نپسندم؟ همه الان دوست میشن یه چیز نرمال جامعس یه عده حد و مرز مشخص میکنن یه عده نه مهم فقط اینه ادم با ادم با ذاتی اشنا شه چه دوستی چه ازدواج

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

این رابطه رلی ،مبنا شون کوتاه مدته و توش لذت جنسی و تجربه هیجان‌های گذرا رو داره و برای تخلیه این نیاز ها بصورت مقطعی هست 

که خلاصه آسیب های هم داره 

تلخی شکست و جدایی 

ذهن مقایسه گر 

و جدا از بیماریها ،روان پریشان میشه

والا ما دوست دختر نشدیم!!!!!!

منم نشدم خداروشکر

فکر خیلی از دخترا رو گفتم ک یکم ب کاری ک میکنن فکر کنن

دخترایی ک پسر دوس دختر دار نمبخوان، چطور خودشون میرن دوس دختر می‌شن؟

من هنگیدم از این جور دخترا

این رابطه رلی ،مبنا شون کوتاه مدته و توش لذت جنسی و تجربه هیجان‌های گذرا رو داره و برای تخلیه این نی ...

بله کاملا درسته

به هرحال دوست من پزشکه ازدواج دوست نداره همیشه دوست میشه از دغدغه بچه و مادرشوهر بیزاره سبک زندگی افراد متفاوته بعضیا هیچ وقت ازدواج دوست ندارن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اینقده تناقض داره این قضیه ک منم بهش فکر کردم، هنگیدم

بهش فکر نکن، افکار تو‌چیزی عوض نمیکنه 😂😂 والا صب تا شب کلی دختر اینجا تاپیک میزنه هر چی هم بهشون میگی غرورت حفظ کن دنبال رابطه سطحی نباش، حداقل برا مسخره بازی این کار میکنی ولی دیگه تو یه رابطه سطحی رابطه جنسی نداشتخ باش

والا دیوانه شدیم، دخترامون اصلا قدر خودشون نمیدونن

من کاری به مسائل مذهبی و ایناش ندارم اصلا، هر کی تفکرات خودش داره 

ولییی حیفه آدم زندگیش صرف رابطه های سطحی مسخره بکنه 

من به شخصه آشنایی به قولی امروزی و سنتی همزمان می پسندم.

هرکس بیاد سمتم و منم علاقه متقابل داشته باشم.بهش میگم منم نمی خوام همین الان بیای خواستگاری ولی خانواده ات باید با خانواده ام آشنا بشن و ما هم باهم آشنا بشیم همزمان یعنی درجریان باشن...

از اون جایی که برادر بزرگ تر دارم ترجیح میدم حداقل خودش با برادرم موضوع رو مطرح کنه چون می دونم برادرم آدم منطقی هست و الکی غیرتی نمیشه و بخواد اگر مورد خوبی باشی بی خودی رد کنه...

من چیز بدی نمی بینم که خانواده ها درجریان باشن چون من هدفم از رابطه ام باید ازدواج باشه اگر قبول نکنه من خودم رو درگیرش نمی کنم.

یکبار زدم زیر قانونم و دچار دلشکستگی و...شدم.اما خداروشکر حال خوب الان و شادی و حس خوب و روبه رشد بودنم رو از اون تجربه دارم

خداروشکر بالاخره فهمیدم عاشق خودت بودن یعنی چی...و اعتماد به نفس و حال خوب قبل رابطه چقدر روی کیفیت زندگی اثر میذاره.

حال بد و ناکافی بودن با رابطه داشتن شاید موقتا خوب بشه اما بعدش بدتر از قبل میشی.الان این رو با تمام وجودم حس می کنم.