یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نه ما کم دعوا و بحث داریم من خودم واقعا ادمی نیستم که مشکل درس کنم یا باعث دعوا شم ولی همسرم وقتی عصبی میشه کنترل صداشو نداره بد دهن نیست دست بزن نداره ولی همه چیو میندازه تقصیر من باعث میشه منم عصبانی شم
برا منم گفته پول ندارم هیچینمیخرمخودشم روز زن وتولدم تو یه روزه🥲
عه واقعا تولدت مبارک پیشاپیش، من خودم همیشه جلو جلو برا تولدم وروز زن میگم چی میخام دیگه همونو میگیره این مردا رو باید پررو باشی،، الان برا روز زن سه تومن تو کارتش بود گفتم اینو بده من یه دست کت وشلوار بگیرم برا روز زن،، خودت بگو بهش
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️