یکی حسرت میخوره ، یکی کلاس میزاره ، یکی کسی دعوتش نکرده ناراحته ، یکی بقیه رو دعوت کرده بهش تیکه انداختن، به نظر من درونگرا، دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا،دوتا مناسبته،مردم دلشونو خوش کردن، این آدمان که بلد نیستن چجوری برخورد کنن،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیدگاهمونو باید تغییر بدیم نه یلدا روز خاصیه نه سیزده بدر هر دو مثل تمام روزهای خدا خورشید از مشرق طلوع میکنه و از مغرب غروب میکنه. حال دلمون باید خوش باشه
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
بابا عصبانی نشید حالا روز بعد یلدا خودتون میآید تعریف میکنید فلانی اینو گفت و من ناراحت شدم و فلان و بهمان انشالا که به همه خوش بگذره من خاطره خوشی از یلدا ندارم زیاد