2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید سه

98 بازدید | 7 پست

دوستان 

جواب سونو همسرم اومد

واریکوسل گرید ۳سمت راست

واریکوسل گرید ۱سمت چپ

والبته که در آزمایش مورفولوژی= ۳ و تحرک کلاس آ= ۳ هست

به نظرتون آی یو آی  انجام بدیم 

یا عمل برای همسرم داشتع باشیم

خودم هم تنبلی تخمدان دارم

البته که طبق نظر پزشک حتما هست ولی قبل رفتن به پزشک متخصص دوست دارم تجربه های شما رو بدونم😊🙏

تا اونجایی که من میدونم اگه با دارو درمان نشه باید عمل بشن . من درجه هاش رو نمیدونم ولی عملش رو دیدم انجام میدن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۴ ؛همسرم ۴۰ چرا آی وی اف؟

من 36 بودم اون موقع همسرم 42

گفت به خاطر این که زودتر نتیجه بگیرین البته ما کلا پشیمون شدیم نه عمل کردیم نه آی وی اف چون یه بچه داشتیم، سر دخترم البته گرید 2 بود و عمل کرده بود و حدود 8ماه بعد از عمل باردار شدم. 

یعنی یکبار عمل کردید و باز برای بارداری دوم نیاز به عمل داشت؟

بله عزیزم بعد 8 سال که اقدام کردیم برای بچه دوم واریکوسل برگشته بود و گریدش هم بالاتر رفته بود، شما هم اگه بچه دوم میخوای بعد اولی باید ان شالله سریع برای دومی اقدام کنی. 

برادرشوهرم همین کار رو کرد فاصله بچه هاش یک سال هست و احتیاج به عمل دوباره نداشت.