یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسپری نمیزنم مام امبرلا میزنم یروز در میون که حموممیرم بعدش میزنم دیگه تمدید نمیخاد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ابن مامامبرلا ها المینیوم نداره درسته؟؟پس ماندگاریش خوبهمن شاین دار خریدم مضخرفهههه
بله من خیلی ساله ازش میزنم چند روز پیش داروخانه نداشت شون خریدم افتضاحبود فرداش رفتم امبرلا خریدم خیلی ماندگاری خوبی داره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من خرچی زدم راضی نبودم یکی بهم معرفی کرد زینک اکساید میزنم راضیم.روزی ی بارم حموم میرم و هردوز میزنم
زینک باعث تورم غدد لنفاری میشه نزن