2777
2789
عنوان

شب چله‌ای و دردسر

153 بازدید | 11 پست

من پشت کنکور تجربی‌ام امسال و امروز هم آزمون ماز بودم فردا هم آزمون قلمچی دارم. توی همین گیر و دار آقا این چه وضعشه؟...

قرار بود امشب بریم خونهٔ عمه‌ام که برای دخترش شب چله‌ای گرفته که تازه عروس شده، باید بریم شهرشون توی یک شهر زندگی نمیکنیم. حالا این وسط آقا من بار اولم بوده که میخواستم برم شب چله‌ای نمیدونستم چه جوریه که... الآن که دارم لباس‌هام رو آماده میکنم که چهار برم، مامانم برگشته میگه یگانه پاشو برو حموم... میگم آقا من تازه دیروز حموم بودم. میگه برو حموم موهات کاملا تمیز باشه... بعد من اینجوری بودم که چرا باید موهام برق بزنه؟ چون از ساعت چهار تا نه مجلس زنونه است و بزن و برقص داره باید موهات رو باز کنی. آقا من شاخ در اوردم... فکر کردم فقط میریم یک شام میخوریم میایم... تازه از آزمون اومدم خسته و هلاک... بعد تازه دارن به من میگن که مراسمشون اینجوریه. منم کلا از اینجور مراسم‌ها خوشم نمیاد... چون خیلی خیلی کم رفتم و الآن ۱۸ سالمه ناخودآگاه بدم میاد. به علاوهٔ این که فردا صبح هم آزمون دارم و مشاورم بهم امشب رو استراحت نداده. به مامانم گفتم من نمیام برگشته میگه تو بیخود میکنی! دو روز دیگه هیچکس دور و برمون نمیاد. برای خواستگاریش هم نرفتیم بعد میدونی چی راجع بهت میگن... 

آقا خب من دلیل دارم... اول این که تا نصف شب اونجاییم و تا موقعی برسیم ساعت یکه، بعد که استراحت هم بهم نداده مشاور، دیگه فردا آزمون هم دارم... و به علاوه که من اگه میدونستم چنین مراسمی اصلا از اول نمیگفتم که من میام. 

میشه بگید چیکار کنم؟ اصلا میلم نیست برم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بهشون میگم آقا من خونه میمونم شما برید اگه هم پرسیدن راستش رو بگید. بگید مشاورش بهش اجازه نداد، امروز آزمون داشته فردا هم آزمون داره... زور که نیست دوست ندارم برم. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا خوش بگذرون

منم دوازدهم تجربیم کاش من الان جات بودم افسردگی گرفتم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
راحت بگو درس دارم نمیتونم بیام ، آینده ام برام مهمتره، اما فکر کنم تو این مراسم مامانت دوست داره نشو ...

خودمم حدسم همینه چون مادربزرگ مادریم به مامانم گفته لباس خوب و خوشگل تنش کنی‌ها. بهش برس...

خواستگار بخوره توی سرم... نمیخوام خواستگار

خب بگو من درس دارم نمیتونم بیام

میگن تو پارسال مهمونی‌هاشون رو نیومدی... ولی خدا شاهده امسال هر مهمونی که دعوت شدم یا گرفتیم من بودم فقط یکی رو نرفتم که سرما خورده بودم مشکوک به کرونا... نرفتم که نگیرن ولی این دیگه قضیه‌اش جداست. راهش نیم ساعت نیست. فردا آزمون دارم... به علاوه که مراسمش اصلا خوشم نمیاد. منم حوصله نمیکنم برم حموم... خسته اومدم بعد الآن اعصاب من رو داغون کردن

مادرت شبه چله دختر عمت براش مهمتر از آزمونی هست که داری عجب !!!!من باید خودم رو بکشم بچه هام درس بخو ...

میگه توی ماشین تو بخواب تا می‌رسیم خونه. هر چی میگم مادر من بحث خواب نیست بحث اینه که امشب باید بشینم دوره کنم میگه نه تو میای زشته نیای. 

درس من خیلی براش مهمه ولی نمیدونم چرا این دفعه لج کرده. بگو اگه بحث خواستگاره من رشتهٔ خوب قبول بشم خواستگار برام زیاده. یکجوری رفتار میکنن لیت مادرا وقتی به سن بالا میرسی که انگار مردها دارن منقرض میشن و تو بی‌ شوهر میمونی😐