مامانی_دلسوز مدیر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 383 عنوان شیر روشویی رو رنگ کردم | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 35 پست دوستان شیر روشوییمون بخاطر جرمگیر ک بی عقلی کردم روش ریختم همش سیاه شده بود منم خیلی. و اعصابم بود همسرم گفت صبر کن عوض کنیم گوش نکردم رفتم رنگ سفید زدم الان خیلی پشیمونم 😂چیکار کنم بنظرتون بهش میگم بیا عوض کنیم میگ ب حرف من گوش نکردی من چراب حرفت گوش بدم 😑راهکاری ندارین براش خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺 1403/09/29 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قفسپرنده عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 547 مسخره نکن 😂😂سرت میاداااا از من گفتن 😂😂 من یه بار با اسکاج افتادم به جونش البته سنم کم بود قصدم فقط تمیزی بود کلا خط خطی شد رنگشم رفت رنگ کردن تو ایده خوبی بود آفرین من به ذهنم نرسیده بود من فقط تونستم به روی خودم نیارم🤣
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3251 نه والا من خونه بابام هیچ کاری نمیکرم 😂خونه شوهر ک اومدم زرنگ شدم اها خب خداروشکر خانوم خونه 😂😂😂
مامانی_دلسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 383 من یه بار با اسکاج افتادم به جونش البته سنم کم بود قصدم فقط تمیزی بود کلا خط خطی شد رنگشم رفت رنگ کر ... 😂والا مثل چی موندم تو کارش نمیدونم حالا چطور جمش کنم مهمون بیاد میخندن بم 😑 خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
مامانی_دلسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 383 اها خب خداروشکر خانوم خونه 😂😂😂 وارد نیستم 🥲 خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
قفسپرنده عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 547 😂والا مثل چی موندم تو کارش نمیدونم حالا چطور جمش کنم مهمون بیاد میخندن بم 😑 عوضش کنین عزیزم
مامانی_دلسوز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 383 عوضش کنین عزیزم اره باید همین کارو بکنم خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺