dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 عنوان کلاس زبان میدون آزادی 64 بازدید | 14 پست دوستان کرمانشاهی، میدون آزادی یا همون گاراژ خودمون، کلاس زبان زیاد داره، کدومش خوبه برم ؟و اینکه اگه غیر از اینجا، جای دیگه مد نظرتونه ممنون میشم بگین🙏🏻 من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽 1403/09/29 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 من خانه زبان میرم واقعا خوبه ولی سفیر هم میگن خوبه ولی 3 روز در هفته اس خانه زبان دوروز در هفته اس بهتره
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 من خانه زبان میرم واقعا خوبه ولی سفیر هم میگن خوبه ولی 3 روز در هفته اس خانه زبان دوروز در هفته اس ب ... میشه آدرسش رو بهم بدی ممنون عزیزمسفیر حضوریه در کرمانشاه؟و اینکه خانه زبان هزینش چطوره؟میتونم از همون اول یاد بگیرم چون هیچی بلد نیستم من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 میشه آدرسش رو بهم بدی ممنون عزیزمسفیر حضوریه در کرمانشاه؟و اینکه خانه زبان هزینش چطوره؟میتونم از همو ... خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس خانه زبان ترمی 900 و خورده اییه هر ترمش هم حدودا یک ماهو نیمه اره دیگه تعین سطح میکنی اگه لولت پایین باشه از استارتر شروع میکنی
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 من خانه زبان میرم واقعا خوبه ولی سفیر هم میگن خوبه ولی 3 روز در هفته اس خانه زبان دوروز در هفته اس ب ... خانه زبان چ روزایی در هفته اس؟ من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس خان ... آهان چقدر خوب واقعا مرسی از توضیحت عزیزکم😍❤️🫂 من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 خانه زبان چ روزایی در هفته اس؟ شنبه چهارشنبه داره یکشنبه سه شنبه دوشنبه و پنجشنبه داره دیگه باید ببینیلول تورو تو چه روزا و ساعت هایی کلاس دارن ولی ترتیبش اینطوریه
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس خان ... میگم ببخشی اگ از سطح اول شروع کنم باید با بچهها برم سر کلاسخیلی خجالت میکشم😅😅و اینکه سطح آخر میشه همون c2 ک دیگ کامل زبان رو یاد میگیری؟ من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 شنبه چهارشنبه داره یکشنبه سه شنبه دوشنبه و پنجشنبه داره دیگه باید ببینیلول تورو تو چه روزا و ساعت ها ... آهان درسته ممنون فدات من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 میگم ببخشی اگ از سطح اول شروع کنم باید با بچهها برم سر کلاسخیلی خجالت میکشم😅😅و اینکه سطح آخر میشه ... نه دیگه اگه بیشتر از 18 سال باشی میری کلاس بزرگسالان کمتر هم باشی میری نوجوانان که کوچیکترینشون 12 سالشه کتابای خانه زبان با اموزشگاه های دیگه فرق داره لول هاش از p11شروع میشه
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 نه دیگه اگه بیشتر از 18 سال باشی میری کلاس بزرگسالان کمتر هم باشی میری نوجوانان که کوچیکترینشون 12 س ... فدا بالا ۱۸ هستم، پس اگ از همون اول شروع کنم با همسن های خودم میرم کلاس، اینجوری خوبه خخببخشی این p۱۱ چیه؟واقعا معذرت خیلی سوال میپرسم🥲 من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 فدا بالا ۱۸ هستم، پس اگ از همون اول شروع کنم با همسن های خودم میرم کلاس، اینجوری خوبه خخببخشی این p۱ ... خب اره اگه بالای 18 سال هستی کلا همه بالای 18 سال ان بچه اینا تو کلاستون نیست راستش لول های نوجوانان مال کتاباشونه من الان نوجوانان ام مال بزرگسالان کتاب هاشون با ما فرق داره
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 خب اره اگه بالای 18 سال هستی کلا همه بالای 18 سال ان بچه اینا تو کلاستون نیست راستش لول های نوجوانان ... مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی❤️❤️❤️موفق باشی🫂 من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
blue___screem عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 7725 مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی❤️❤️❤️موفق باشی🫂 خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 💗
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 💗 ❤️❤️ من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽