2777
2789

کارش خوبه؟واسه تعیین جنسیت میخوام برم پیشش

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی باردار شدید؟؟؟ من ۲جلسه هس ک رفتم پیش لیلا عطارزاده امیدوارم جواب بگیرم

نه عزیزم کلا یه مدت کنسل کردم.حالا دکتر خوبی هست؟

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
بعد خانومی شما میدونی زایمان تو بیمارستان امام سجاد چطوریه؟؟

سلام داشتم تو شهریار دنبال دکتر خوب می‌گشتم این تاپیک رو دیدم ، به منم چند نفر خانم عطار زاده معرفی کردن ، حالا نمیدونم ، ولی بیمارستان سجاد جاریم زایمان کرد ، وقتی دردش گرفت بردیم یه ساعت بعدش هم زایمان کرد البته بچه سومش بود اونکه راضی بود ، ولی دنبال یه دکتر میگردم که سمت شهریار باشه واسه زایمانمم خودش بیاد

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)
سلام داشتم تو شهریار دنبال دکتر خوب می‌گشتم این تاپیک رو دیدم ، به منم چند نفر خانم عطار زاده معرفی ...

جاری تون طبیعی زایمان کرد؟؟

من سزارینی ام و محبورم جای دولتی برم به خاطر بعضی شرایطم.پسر اولم رو خصوصی رفتم ولی الان نمی تونم 

جاری تون طبیعی زایمان کرد؟؟ من سزارینی ام و محبورم جای دولتی برم به خاطر بعضی شرایطم.پسر اولم رو خص ...

آره طبیعی زایمان کرد، شما دکتر خوب تو شهریار پیدا نکردین ؟ 

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)
آره طبیعی زایمان کرد، شما دکتر خوب تو شهریار پیدا نکردین ؟ 

والا تو نت که گشتم تقریبا تمام دکترایی که بیمارستان سحاد و نور زایمان رو انجام میدادن خوب بودن..

مثلا سمیه علایی نصب .دکتر اسکویی لر..وکتر حمیدی...دکتر افسر احمدی...دکتر لیلابرزو و چند تای دیگه که یادم نمونده..تو نت بزن دکتر زنان در شهریار و میاره بالا اسم همشون رو میبینی 

والا تو نت که گشتم تقریبا تمام دکترایی که بیمارستان سحاد و نور زایمان رو انجام میدادن خوب بودن.. مث ...

تشکر جواب دادی عزیزم اگه من بخوام یکیشونو انتخاب کنم 

باید برم مطبشون ازشون بخوام واسه زایمانم بیان ؟ یا برم بیمارستان نوبت متخصص زنان بگیرم اونجا باهاشون صحبت کنم ؟ آخه جاری من پیش ماما میرفت لحظه آخر که دردش گرفت بردیم سجاد دکتر شیفت هرکی بود براش انجام داد ، ولی من میخوام از قبل مشخص باشه ، وچند ماه آخر رو برا ویزیت پیشش برم

تشکر جواب دادی عزیزم اگه من بخوام یکیشونو انتخاب کنم  باید برم مطبشون ازشون بخوام واسه زایمانم ...

اگه  دکترای همون بیمارستان رو انتخاب کنی فرقی نمی کنه مطب بری یا خود بیمارستان...معمولا خودشون میان موقع زایمان..چون من سزارینی هستم قطعی میان برای زایمان طبیعی رو راستش درجریان نیستم..شما کجا هستین؟

اگه  دکترای همون بیمارستان رو انتخاب کنی فرقی نمی کنه مطب بری یا خود بیمارستان...معمولا خودشون ...

ما سمت شهریار هستیم