2777
2789
عنوان

شما اگه باشین میرین

62 بازدید | 5 پست

مادرشوهرم گفت یلدا کجایی گفتم اگه خونه ای هم ب توسرمیزنیم هم خانواده خودم

گفت نه من خونه دخترمم(دخترش قبلا بمنو شوهرم بی احترامی کرد...حتی یه پسامم نداد دوساله)ولیب شوهرم پیام میده زنگ میزنه شوهرم زیاد تحویل نمیگیره))

گفتم نه یلدا ‌خونه بزرگتر میرن بعد هم نه جایی که بهم بی احترامی شده و کسی از رفتارش پشیمون نیست کفت توبیااا من اونم میارم خونت کفتم ن من نمیام شوهرمم تایید کرد اولین بار!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیرم ولی ول کن نیست دوساله اخرش کفتم میای خونه م خواهشا حرف دخترت نزن خسته دم چرا من خودمو خورد ...

لازم نبود از اول حرف دلت رو بزنی ، وقتی گفت بیا خونه ی دخترم ، میگفتی جای دیگه ای قول دادم ، وقت ندارم بیام ، وقتی کسی منصف نیست ، الکی حرف دلت رو نزن ، بهونه بیار 

لازم نبود از اول حرف دلت رو بزنی ، وقتی گفت بیا خونه ی دخترم ، میگفتی جای دیگه ای قول دادم ، وقت ندا ...

چنباری بهونه آوردم تلفنی اومد جلو شوهرم گفت درسته اون وقصر بوده ولی این وسط یکس باید کوتاه بیاد و توبیا من قبول نکردم حرصم گرفت