2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

118 بازدید | 15 پست

حالم خیلی بده هر کی بهم میرسه ازم سو استفاده میکنم

من با یکی دوست بودم دوست صمیمی اون بدهی زیاد داشت من طلامو فروختم دادم بهش با اسم خودم براش وام گرفتم به حساب بابام براش وام گرفتم کلی پول بهش قرض دادم که هنوز تسویه نکرده

حالا برای خودم یه مشکل مالی پیش اومده که دارم دو شیفت کار میکنم بهش گفتم تو هم کمکم کن برگشت گفت کمکت کنم که تو کار نکنی 😔

اصلا نمیتونم هضمش کنم حالم خیلی بده نفسم بالا نمیاد 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم

درس گرفتن دردناکه، چه بهتر که ادم از تجربیات دیگران استفاده کنه تا نخواد خودش تجربه بشه، دوستیتو باهاش قطع کن ازش شکایت کن یا به نحوی پول رو ازش بگیر، اگر هم نتونستی برو پشت دستتو داغ کن و دیگه یک ریال به کسی نده، مگر برای صدقه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
متاسفمدرس گرفتن دردناکه، چه بهتر که ادم از تجربیات دیگران استفاده کنه تا نخواد خودش تجربه بشه، دوستی ...

امشب ۹۰ درصدشو گرفتم یه ۱۰ میلیون دیگه مونده گفته ماه بعد میدم

ولی حرفش اصلا نمیتونم هضم کنم حالم خیلی بده رفتم بیمارستان حاضر نشدن بستریم کنن 😭😔

حالم خیلی بده 😭

میفهمم احساس احمق بودن میکنی ولی 

عیبی نداره نباید انقدر خوبی میکردی وقتی جوابی درمقابلش دریافت نمیکردی ولی عیبی نداره 

همون حرف دوستمون پولتو پس بگیر و رابطتو قطع کن باهاش

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

حالم خیلی بده وجودشو اگر داشتم همین امشب خودمو میکشتم 😭😔خیلی حالم بده 😔😔

عب نداره خودتو ناراحت نکن، شد تجربه. از این به بعد سعی کن به کسی خوبی کنی که قدرتو بدونه تو سختی ولت نکنه 

واقعا حالتو میفهمم درک میکنم

امشب ۹۰ درصدشو گرفتم یه ۱۰ میلیون دیگه مونده گفته ماه بعد میدمولی حرفش اصلا نمیتونم هضم کنم حالم خیل ...

۱۰۰ میلیون دادی؟ اشتباه بزرگی کردی، پول ارزشمنده، خدا رو شکر کن که بهت برگردونده، نمیدونم شاید باهاش بداخلاقی کردی یا هر چی کاری به اینا ندارم، ولی ۱۰۰ میل توی این وضعیت پول کمی نیست، تو به بهای کمک به اون به خودت ظلم کردی، البته امثال شما رو میشناسم، بسیار ساده و حتی مهرطلب شاید هستن. اصلاح کن خودتو. ادمی که وضعش توپ نیست ۱۰۰ میل حتی به خانوادشم‌نمیده چه برسه به دوست اما تو منتظری همه بهت بگن چه دوست بی معرفتی ولی به نظر من شما اول در حق خودت بی معرفتی، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرومه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

طرف برای شوهرش طلا نمی فروشه بعد تو برای دوستت این کارو می کنی؟ مقصر تویی

۱۰۰ میلیون دادی؟ اشتباه بزرگی کردی، پول ارزشمنده، خدا رو شکر کن که بهت برگردونده، نمیدونم شاید باهاش ...

نه ۶۰ میلیون بهش دادم 

۴۸ بهم داد گفت ۲ تومن پس فردا ۱۰ تومن ماه بعد

نه ۶۰ میلیون بهش دادم ۴۸ بهم داد گفت ۲ تومن پس فردا ۱۰ تومن ماه بعد

خب ۹۰ درصد ۶۰ نمیشه‌ ۴۸