2777
2789
عنوان

بین این دوتا خونه کدومش بهتره برای خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 44 پست
میشه دلیلشم بگین

چون 100 متر بیشتره

همون 350 متر رو 200 متر نگه میدارم

150 مترش رو میفروشم

با پولش کم کم خونه میسازم تو اون 200 متر

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون یکیم کلنگیه ولی برا تخریبش پول میموند که از نو بسازیم

ولی متراژ اون یکی بیشتره،شما هردو به چشم زمین نگاه کن،تا دوسال آینده ودرفرصت مناسب وفروش با قیمت خوب،راحت میتوتی یه خونه خوب بخری،یا با مشارکت در ساخت،بکوبید وبسازیدش وچون متراز بالاست وزیرش تجاری،تعداد واحد بیشتری بهتون نسدن وسود بیشتر

وقتی منطقشون یکیه قطعا دومی.چون‌ میگی میتونی بسازیش.ما ویلایی ۲۵۰ متری ساختیم تازه اومدیم داخلش کوچی ...

آره منطقه شوم یکیه و چنتا خیابون فاصله داره

من این دومیو بخاطر خیابونش که تنگ تره یکم دودلم 

میدونی آخه از خونه آپارتمانی واقعا خسته شدیمگفتیم حداقل یچی باشه برا آینده بچه هامونم خوب باشه بعدا ...

خب واحد های آپارتمان رو بفروشید ویلایی ترتمیز بخرید

دیگه مگه بچه ها قبول میکنن پیش پدر و مادر زندگی کنن؟!

✒️متاهل

چون 100 متر بیشترههمون 350 متر رو 200 متر نگه میدارم150 مترش رو میفروشمبا پولش کم کم خونه میسازم تو ...

خب اون ۲۵۰ متریه ما پول ساختشو داریم اگه قرار بر ساختن باشه

اما این چون متراژش بیشتره پولشو نداریم دیگه بسازیمش

نه بابا خدای نکرده اگه زن و شوهرن کوچکترین بحثی داشته باشن میفهمید و این اصلا خوب نیستهنوز بچه نداری ...

تو این گرونی واقعا آدم میمونه چیکار کنه

من اگه بابام خونه مفتی بهم میداد قربونشم میرفتم😂

تو این گرونی واقعا آدم میمونه چیکار کنهمن اگه بابام خونه مفتی بهم میداد قربونشم میرفتم😂

🤪خب فوقش میدی اجاره پولشو میدی به بچه هات جای دیگه اجاره کنن و حرف و حدیث کمتری هم پیش بیاد

✒️متاهل

🤪خب فوقش میدی اجاره پولشو میدی به بچه هات جای دیگه اجاره کنن و حرف و حدیث کمتری هم پیش بیاد

آره اینم حرفیه

البته ی زمین دیگه هم داریم ولی قابل ساخت نیست اما تا موقع بچه ها خوب میشه دیگه خودشون هرکاری خواستن باهاش بکنن