2777
2789
عنوان

دندون گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقتونه تا شماها باشید انقدر سگ و گربه بازی نکنید حالا باید بری کلی واکسن و امپول بزنی معلومم نیست چه ...

نرگس خانم این حقشونه چی بود گفتی 

شماها جای قبپلب چی تو سینتون دارید؟ 

دعا کن سرماخوردگی ساده باشه عوض دعای خیرت از این دعاهای بد بزای مردم‌نکن

نرگس خانم این حقشونه چی بود گفتی شماها جای قبپلب چی تو سینتون دارید؟ دعا کن سرماخوردگی ساده باشه عوض ...

اومدم مثلا قوت قبل بگیرم‌که خبر مرگم نمیمیرم‌بدتر مطمئن شدم

ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده

برو اورژانس بگو شرایط رو زمان خیلی مهمه تو این شرايط حداقل این نگاه میکنن تست چیزی میگیرن واکسن میزن ...

عزیزم‌الان متأسفانه نمیتونم‌برم‌ 😕

شیراز

عزیزم هیچی نیست 

الکی استرس نگیر 

اونو ربط نده به گربه 

نهایت اگه عفونت باشه دستت اول باید ورم کنه یکم ملتهب شه اونم با آنتی بیوتیک رفع میشه 

ولی حتما حتما واکسن بزن نه واسه اینکه بترسی میگم 

اولین راه پیشگیری از هر عفونتیه . 

به حرفهای منفی توجه نکن 

سلام عزیزم بهتری ،لطفا آنلاین شدی اطلاع بده دیشب خیلی تو فکرت بودم

سلام‌عزیزم‌مرسی ممنون‌از لطفتون 

نه زیاد حالم خوب نیست

برو اورژانس بگو شرایط رو زمان خیلی مهمه تو این شرايط حداقل این نگاه میکنن تست چیزی میگیرن واکسن میزن ...

دیشب می‌خواستم برم نشد

عزیزم هیچی نیست الکی استرس نگیر اونو ربط نده به گربه نهایت اگه عفونت باشه دستت اول باید ورم کنه یکم ...

مرسی عزیزم

تو خوبی .دود ماشین هاری رو از بین میبره عقل پت شاپی وسگ وگربه باز از این بهتر نمیشه

خب بیچاره تو چی میدونی اگر از بین نمیبرد الان تمام سگ و گربه های شهر هار بودن میومدن میگرفتنت مثل تو ک میگیری ملتو😂اینقدر پایینو بی ارزشی ک دیگ جواب دادن بهت اب توی هاونگ کوبیدنه گمشو به دینت برس نادون پشت کوهی

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+