2777
2789
عنوان

آفت دهان

63 بازدید | 10 پست

دهنم یکسره آفت میزنه. دکتر هم رفتم نتیجه ای نگرفتم. 

هر دارو از خونگی گرفته تا مصنوعی استفاده کردم ولی بی فایده. 

تجربه ای دارین بگین. یا دکتر خوب معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتین ژل اب روی اتیشه نمیدونم استفادع کردین یا ن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین بهترین راه اینه به متخصص بیماری های دهان مراجعه کنی 

تاپیک هامو بخون 

من نمیگم خدای نکرده زبونم لال چیز بدی هست 

ولی چشم من ترسیده

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

آفتین ژل آدامس هم بجو نباید بزاق توی دهنت راکد بمونه عمق آفت بیشتر میشه پوست انار هم میگن خشک کنی بعد آسیاب کنی بریزی روی آفت سریع خوب میشه دکتر میگفت

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

افت یه جور خود ایمنی هست 

من وقتی افت میزنم دهنم با دگزا شست وشو میدم تاثیر داره

خیار،الو،پنیر هم خوبه چیزایی مثل گوجه و بادمجون نخور رب انار رو من امتحان کردم تاثیر نداره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»