2777
2789
عنوان

مامانم یلدایی آورد شوهرم چه دعوایی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 35 پست

اشکال نداره مادرت هنوز نمیدونسته شوهرت بی لیاقته حالا طی چندسال اینده ایشالا که متوجه بشه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلاشوهرم با داداشم قهرن برا همین مامانم نمیتوست بمونه باید میزفت خونه شام درست میکرد برای اون

خب شام درست میکرد بعدا می یومد این واقعا دلیل نمیشه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
یه معرکه‌ای راه انداختا بعدم گفت من با مامانت دیگه کاری ندارم ک برا من تموم شد

فدا سرت و مامانت 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

باید شوهرت میبود مامانت میاورد اما شوهرت داره شلوغش میکنه دلم برای مامانت سوخت چقدر تو خرج افتاده ام ...

من خیلی براش توضیح دادم ک سوتفاهم شده مامانم قصد بدی نداشته ولی گوش نمیکنه اصلا

آخه فکر نمیکردیم دلخور بشه سر این موضوع

خودت بودی ناراحت نمیشدی؟ یه چیزای عزیزم کاملا مشخصه زشته 

حقیقتا شوهرت به اون وسایل احتیاجی نداره اصلا ..اون عزت و احترامه که دوست داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خودت بودی ناراحت نمیشدی؟ یه چیزای عزیزم کاملا مشخصه زشته حقیقتا شوهرت به اون وسایل احتیاجی نداره اصل ...

آره خودشم همینو گفت

گفت کاش کادو نمیاورد ولی وقتی خودم خونه بودم میومد با یه شاخه گل یلدارو تبریک میفت و میرفت

ولی من میدونم مامانپ قصد بی حرمتی نداشته کاملا ناخواسته این کارو کرده ولی داستان شد

خیلی بیشعوره شوهرت 

عوض تشکرشه 

دقیقا عین شوهر من قدرنشناس و بی معرفته 

الان ناراحتی نداره من اگه مرد بودم دست زنمو می‌گرفتم برای تشکر میرفتم دست بوس مادرزنم 

حیف این همه محبت واقعا 

خودم و خونوادم دردشو کشیدم که میگم 

واقعا حیف ماهایی که گرفتار چنین مردایی شدیم 

خدایا شکرت🤍
خیلی بیشعوره شوهرت عوض تشکرشه دقیقا عین شوهر من قدرنشناس و بی معرفته الان ناراحتی نداره من اگه مرد ب ...

اره شوهرم خیلی پروعه

فقط منتظره یه اتفاقی بیوفته یه دعوایی راه بنداره