2777
2789
عنوان

مامانهای ودوستای مهربانم

56 بازدید | 11 پست

انقد استرس دارم 

ب خدا هرکسی تجربه اش داره بهم بگه اگه قابل باشم ب نیست سلامتی وحاجت دلش پنج تا ایته الکرسی میخونم که مادری مثل من که بی تجربه است راهنمایی میکنید 

دخترم سه ماه پیش بردم گوشش سوراخ کردم دقیقه پشت سوراخ گوشتش یه جوش گوشتی سرسفید درآمده 

ده روزه هرچی پماد زدم فایدع ندارد 

حس میکنم کمی بزرگتر شده  ،باید ترکوندش 

چکار کنم ببرم دکتر پوست 

ب خدا موندم چکار کنم

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا تجربه ندارم  ولی شنیدم باید جای معتبر پیش دکتری چیزی زد تا کاملا بهداشتی انجام بشه 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

عفونته 

چیز خاصی نیست 

بتکونش و تمیز نگه دار گ، اگر ترکوندی و جاش حالت زخم شد پماد ضدعفونی کننده بزن، اگر هم جاش زیاد نبود که هیچی 

منم سال قبل گوشم رو سوراخ کردم هنوز هم ی وقتایی عفونت میکنه 

چون الان کلاه و اینا هم سر میکنن، بیشتر عرق میکنه و کثیف میشه

عفونته چیز خاصی نیست بتکونش و تمیز نگه دار گ، اگر ترکوندی و جاش حالت زخم شد پماد ضدعفونی کننده بزن، ...

برای عفونتش فقط و فقط کرم تتراسایکلین چشمی زرد رنگ کوچیکا تاکید میکنم زرد رنگ کوچیکا مرتب چرب کن

برای عفونتش فقط و فقط کرم تتراسایکلین چشمی زرد رنگ کوچیکا تاکید میکنم زرد رنگ کوچیکا مرتب چرب کن

من تتراساکلین بزرگ زدم برایش 

الان شما گفتید فردا میرم از این کوچیکها میخرم براش

عفونته چیز خاصی نیست بتکونش و تمیز نگه دار گ، اگر ترکوندی و جاش حالت زخم شد پماد ضدعفونی کننده بزن، ...

ممنونم ان شالا همیشه سلامت و شاد باشید خواهر خوبم