2777
2789
عنوان

بیایین از خاطرات خسیس بودن اطرافیانتون بگین😆😁

| مشاهده متن کامل بحث + 12766 بازدید | 195 پست
مامانم خطاب ب بابام؛ پول ندی بهشا همین هفته پیش بهش(دختر۲۵ساله) ۱۰تومن 😒 پول دادی 😁

عزیزم خودت کار کنی بهتره  

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسره بود هر دفعه باهاش(دوسه بار) رفتم بیرون یا دستش خالی بود یا کیفشو جا گذاشته بود من حساب میکرد ...

کلن هزینه هاش با شمابوده😐😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
پدرشوهرم برا پاگشای من پنج هزار تومن داد    

چند سال پیش؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

یه همکاری هم داشتم ....سر کار هر روز دونگی صبونه میخوردیم دریغ از این که یه هزاری بزاره 

همیسه میگفت حقوق بدن من پول میدم بهتون.

انقدرم دله بود اندازه یه گاو لقمه برمیداشت کوفت میکردش...

از بس خسیس بود راضی نمیشد یه قاشق از غذاشو بده از ترس اینکه از چیزیش نخوریم میرفت زیر میز خوراکیشاو کوفت میکرد

بعد میگفت ضعف کردم زود خوردم

خدایا یه نگاه حلاله، یه نگاه بنداز به ما  
برا من سال 88بود

من سال 85

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه بارم دوستم واسه اولین بار دعوتم کرد شوهرش استاد دانشگاه و پولدارم بودن و ....بوی برنج تو خونه منو بیهوش کرده بود  سفره رو انداخت برنج رو اورد یه بشقابم گوجه سرخ شده گزاشت کنارم    منم اصلا گوجه دوس نداررررررم برنج و دوغ خوردم 

کلن هزینه هاش با شمابوده😐😂

اره عوضی بود😤

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه همکاری هم داشتم ....سر کار هر روز دونگی صبونه میخوردیم دریغ از این که یه هزاری بزاره  همیسه ...

😂😂😂😂😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
یه بارم دوستم واسه اولین بار دعوتم کرد شوهرش استاد دانشگاه و پولدارم بودن و ....بوی برنج تو خونه منو ...

فقط برنج و گوجه؟!!کبابشو خودش خورده بود از قبل؟