2777
2789
عنوان

من مشکل دارم؟

285 بازدید | 23 پست

سلام.

شما بین من و مامانم قضاوت کنید...

من کلا از بیرون رفتن و مهمونی خوشم نمیاد معتقدم چرا باید برم بشینم پیش چندنفر که هیچ وجه تشابهی باهاشون ندارم ولی مامانم میگه باید با همه رفت و امد کنم...

دایی مامانم که 70_80 سالشه اومده خونه مامانجونم مامانم میگه باید بشینی کنارش باهاش حرف بزنی...اخه من با کسی که همسن بابازرگمه چه حرفی بزنم؟

نمی دونم چرا مامانم شخصیت من رو قبول نمی کنه

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه 5دقیقه بشین بعد برو

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
میخواد مثلا اجتماعیت کنه 😀  چندبار گوش ندی بیخیال میشه

دیگه کی می خواد شخصیت منو درک کنه....من 18 سالمه از 12_11سالگی اینجوری بودم🙁

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
شما همونی نبودی ک اخلاقت پسرونه بود؟🤔

چرا.همونم.کلا نقص دارم😭😭

منظور مامانتو اشتباه متوجه شدی گلم در حد دوسه دقیقه مینشستی پیشش حال واحوالشو میپرسیدی چی میشد مگه قرار نبوده بشینی یه ساعت پیشش درد دل کنی که!! یه سلام واحوال پرسی منظورش بوده 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چرا.همونم.کلا نقص دارم😭😭

خب اینم در راستای همون اخلاقه

اقایون دوس ندارن زیاد بحرفن بیشتر شنونده هستن

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
حالا یه 5دقیقه بشین بعد برو

بحث فقط امروز نیست.همیشه همینه .منو به زور می برن مهمونی...

دیگه کی می خواد شخصیت منو درک کنه....من 18 سالمه از 12_11سالگی اینجوری بودم🙁

آخی کووووچولو موووووچولوووو 😀😆 

شوخی میکنم 😜 

خب نرو وقتی دوسنداری  فوقش یکم غر میزنه و... بعد از سرش میفته 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
منظور مامانتو اشتباه متوجه شدی گلم در حد دوسه دقیقه مینشستی پیشش حال واحوالشو میپرسیدی چی میشد مگه ق ...

عزیزم بحث امروز نیست کلا توقع داره من خیلی تو جمع فامیلی و خانوادگی باشم منم از جمع خانوادگی و جاهای شلوغ خوشم نمیاد.

بحث فقط امروز نیست.همیشه همینه .منو به زور می برن مهمونی...

نمیشه بگی درس دارم؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
عزیزم بحث امروز نیست کلا توقع داره من خیلی تو جمع فامیلی و خانوادگی باشم منم از جمع خانوادگی و جاهای ...

باید باشوهره من ازدواج میکردی😂😂😂

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚