2777
2789

با قرص اعصاب خوب شده بودما 

امشب که برق رفت اوایلش مهم نبود چراغ قوه روشن کرده بودم بعدش باتری گوشی و چراغ قوه و همه چی تموم شد و بعدش حمله پانیک .... 

باردار هم هستم واقعا مرگ رو جلو چشمم دیدم 

به زور یه لورازپام پیدا کردم خوردم ولی فرق نکرد 

به شوهرم التماس کردم منو ببر بیرون . اون متوجه نمیشد من چه حالیم 

فقط یه چادر سر کردم تو این سرما همینجوری زدم بیرون 

حالا پایین اومدن از پله ها هم خودش داستان بود 

شش طبقه پله ای که تابحال ازشون استفاده نکرده بودم و نمی‌دونستم چجوریه اونم تو تاریکی مطلق و همسایه هایی که کلی وسیله گذاشته بودن تو راه پله 

این حمله لعنتی چند ساعت از روش گذشته ولی همچنان حالم بده 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

اگه چیزی بگم مثل سری قبل تعلیق میشم و دیگه کلا میترکم🤦🏻‍♀️

واقعا متاسفم برای........🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دکتر عالی میشناسم درمان پانیک و رایگان تو کانالش قرار داده برات میفرستم حتما جواب میگیری 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

♻️برای رفع مشکل باید قلب رو تقویت کرد...بهترین تقویت کننده های قلب 👇🏼

✅مصرف هر روز سیب قرمز یا میوه ی به، رب به، شیره ی به، شیره سیب، رب سیب( باید در تمام غذاهاشون ریخته بشه یا خالی مصرف بشه ) ...جویدن روزی نیم ساعت کندر نر و بعد هم دور انداختن آن.. خوردن روزی یک تا سه عدد انار شیرین... انار شیرین! مصرف روغن زیتون ،روغن زرد گاوی،مصرف هر روز جوشانده ی فَرَنجمِشک و بهارنارنج ،مصرف هر روز دم نوش بادرنجبویه(مِليس). مصرف هر خوراک با طبع گرم و تر يعنی خون ساز.

👆🏻اینها بهترین خوراکی های تقویت کننده قلب هستند.

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

یکی از افرادی هستم ک با تمام وجودم درکت میکنمبدترین درد دنیا پنیکه

درست میشه ؟ من الان چند روزه هی میخواد حمله دست بده هی نمی‌ذارم کل روز استرس دارم 

دیشب هم چند ساعت تو خونه راه رفتم نفس عمیق کشیدم تا سه شب بیدار بودم سر خودمو گرم میکردم ولی بازم نزدیک بود اونجوری شم 

شما چجوری کنترل میکنید ؟ 

دارو چی میخورید ؟ 

من سر خود لورازپام خوردم دیشب هم 

ولی می‌دونم تو بارداری نباید خورد 

♻️برای رفع مشکل باید قلب رو تقویت کرد...بهترین تقویت کننده های قلب 👇🏼✅مصرف هر روز سیب قرمز یا میوه ...

وای قوربونت برم مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

اتفاقا من از سیب قرمز متنفرم ولی بازم دیشب وقتی حالم بد شد یه لحظه حس کردم نیاز دارم سیب بخورم رفتم خوردم یکم حالمو بهتر کرد 

وای قوربونت برم مرسی عزیزم خیلی لطف کردی اتفاقا من از سیب قرمز متنفرم ولی بازم دیشب وقتی حالم بد شد ...

🌹🌹