2777
2789
عنوان

بنظرتون مردی که رابطه نداشته باشه با دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 60 پست

بستگی به فرهنگ و عقایدشون داره و محل زندگی

مثلا تو شهرستانا پسر اگه یه ذره هم رابطه برقرار کنه غیب میشه

تو تهران نه

مثلا من خب خودم تهرانم،اکثر دوستام رابطه های سطحی یا کامل دارن،خیلیم اوکین و ازدواجم کردن بعضیاشون با طرف،و اگه هم نکردن خیلی براشون مهم نیس

ولی خب همسرم دوستایی داره که مال شهرستانای کوچیکن،و رابطه قبل ازدواج واسشون عجیبه و اگه دختری بهشون اوکی بده بعدش سریعا کات میکنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من تو دوستی صد بار بهم گفت بیا بریم باغ بیا بریم شمال ویلا جدیدمون رو هم ببین بیا خونم قبول نکر ...

عجب😐😐حس خوبی نگرفتم حقیقتا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چه شوهریفک میکنی کار خوبی کرده؟یاد ملی و راه های نرفته اش افتادم

نه وقتی گفت خیلی ناراحت شدم بهش گفتم تو دیگه چقد قالتاقی 

ولی الان آدم خوبیه مشکلی نداریم باهم اذیت نمیکنه

نه وقتی گفت خیلی ناراحت شدم بهش گفتم تو دیگه چقد قالتاقی ولی الان آدم خوبیه مشکلی نداریم باهم اذیت ن ...

معلومه خودش خیلی دختر برده ویلا و باغ که میخواسته امتحانت کنه 

حالا خوبه مشکلی نداری آخه اینجور پسرا معمولا شکاکن

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

عجب😐😐حس خوبی نگرفتم حقیقتا

چرا حس خوبی نگرفتی عزیزم شما به قصد جدی با کسی تو رابطه باشی امتحانش نمیکنی ؟ ببینی چجور آدمیه وا میده یا نه؟من خودم صد بار امتحانش کردم تو دوستی اونم کرد حقم میدم بهش همچین جامعه سالمی نداریم ما

دخترا گول این کامنت هایی که میگن رابطه داشتیم ازدواج کردیم نخورد خودتونو بدبخت نکنید اگه به ازدواجم ...

بابا شماها چرااینجوری هستین توزندگی بقیه هستین مگه تز میدین؟من ک خودمم گفتم ب کسی پیشنهاد نمیدم چون من طرفمو میشناختم اما بریزین دور این چرت وپرتارو

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
معلومه خودش خیلی دختر برده ویلا و باغ که میخواسته امتحانت کنه حالا خوبه مشکلی نداری آخه اینجور پسرا ...

نه اصلا شکاک نیست 

خب شما اگه پسر بودی با دختری که یه سره تو باغو ویلاعه ازدواج میکردی؟نه دیگه

نه اصلا شکاک نیست خب شما اگه پسر بودی با دختری که یه سره تو باغو ویلاعه ازدواج میکردی؟نه دیگه

پسر بودم اینجوری دخترو امتحان نمیکردم دختری که خرابه خوب بلده چیکار کنه نیازی به امتحان نیس

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بابا شماها چرااینجوری هستین توزندگی بقیه هستین مگه تز میدین؟من ک خودمم گفتم ب کسی پیشنهاد نمیدم چون ...

شما چرا به خودت گرفتی 

آمار ایدز زگیل تناسلی 

رو چک کنید بعد حرف بزنید ‌

شما قبل ازدواج رابطه داشتی بزار بمونه واسه خودت سایت عمومی جار نزن 

چهارتا بچه ۱۳ ۱۴ ساله که تو این سایت تعدادشون کمم نیست بدبخت نشن

به افرادی که ادعا دارند قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتند در تمام ادیان زنا کار گفته می شه .اینها اگر ...

خیلی وقته عادی سازی کردنو جامعه رو به گند کشیدن وقتی ام میگی قبل ازدواج رابطه نداشتم میخندن بهت 

به افرادی که ادعا دارند قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتند در تمام ادیان زنا کار گفته می شه .اینها اگر از رابطه حرام قبل از ازدواج  صاحب فرزندی هم بشن حرام زاده محسوب میشه .و نسل حرام زاده از خودشون به جا میذارن .

دوستان اکثر این تاپیکا و کسایی که اینجور بدون هیچ ابایی میگن ما قبل ازدواج رابطه حرام داشتیم قصدشون اشاعه فحشا و عادی‌سازی رابطه جنسی بین نوجوان ها و جوونای ما که تو سایت هستن .