2777
2789
عنوان

شب یلدا 😋😈😈برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 104 پست

برنامه خاصی نداریم. میشینیم یه میوه و آجیل می‌خوریم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرشوهر

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

از همون اولم قرار نبود امسال یلدا داشته باشیم چون دایی جوونم فوت شد اول سال🥲

پنج روز پیشم پسر عمم...

هعی خدا 

کلا امسال برخلاف تصوری که داشتم افتضاااااااح بود افتضاح

خوراکی بخورممممممممممم🐻‍❄️🗿

😋😋😋دقیقااا منم از بس شکمو خودم درست میکنم با شوهرم میخوریم 😂😂

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

😋😋😋دقیقااا منم از بس شکمو خودم درست میکنم با شوهرم میخوریم 😂😂

نوش جون 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

مردم خانواده شوهر دارن منم دارم 

علاوه بر اینکه دعوت نمیکنه 

مادرش زنگ زده خودشون رو دعوت کرده خونه ما برای شب یلدا 

منم بدون تعاروف گفتم که پنجشنبه بیایید یلدا میخواییم خودمون باشیم 

مادرم اینا شهر دورین .

از خانواده شوهر متنفرم 

هیچی درسامو میخوندمجمعه هم که میرم خونه خالم🫠

خوش بگذره آخی درس داری 😂

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍