کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشم میاد هر کی برع پیشش میگن طلسمی ، مث دکتر که هنوز مرض نداشته تشخیص نداده کلی آزمایش دارو مینویسه همشون دلالن ول کن تروخدا تو این دنیا همه سختی های خودمونو داریم اینجور باشه همه طلسمن
دعانویسی از صدتا طلسم بدتره ، تو عبادت کنی هیچ طلسمی اثر روت نمیزاره فک میکنی چند تا کاغذ از خدا و سرنوستی که حکم میکنه قوی تره ؟ برا چی پس قرآن و دین اومده پس ؟ دعا نویسی رسما دعوت شیطان تو خونته
من تابحال دعا ننوشتم اصلن سر در نمیارم ازاین چیزا اولین بارمه رفتم سرکتاب باز کردم
سرکتاب نمیدونم ولی خبر دارم با موکل در ارتباطن از تو اطلاعات میکشن و بهت اطلاعات میدن ولی موکل هم فک نکنم مفت اینکارو بکنه ممکنه تغذیه داشته باشه نمیدونم چطوری ولی میگن ، کلا بی برکتی مریضی ، بن بست خوردن خیلی داره این چیزا نرو سمتش این چیزا مفت تموم نمیشه اثر دارن تو زندگی