2777
2789

بچه ها من نه خواهر دارم ونه دوست... امشب دلم خیلی گرفته و یچیزایی خطاب به همسرم نوشتم  حوصله دارید بخونید؟!!

البته نویسنده نیستم و همشو با اشک و لرز نوشتم:(

دلم تنگ شده برای بچگی هام برای وقتی که عزیزدل بابام بودم دردونه مامانم بودم. وای اگه بفهمن الان چه زجری میکشم و صدام درنمیاد!!!

ذره ذره وجودم داره اب میشه از اون دختر پرشور وپراحساس دیگه هیچی نمونده، دلم داره نفس های اخرشو میکشه... دقیقن وقتی فکر میکردم خداوند فرشته نجاتشو فرستاده، غرق برزخی ابدی شدم.

خداوندا.. میدانم که بنده خوبی نبودم اما جز تو کسی روندارم تنهام نزار نجاتم بده خسته ام صبری بده اون اسونی بعد سختی ک قولشو دادی نشونم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گیر دار بهونه های دخترم تو این بی خوابی ها وجیغ های شبونه تو این حبس خونگی تو این ضعف گاه بگاه پاهام لرزش یباره بدنم... توان درگیری با کسی ک فکر میکردم پشت وپناهمه ندارم.کسی ک قول داد عاشق ورفیقم باشه و نزاره اشک بچشمم بیاد، دلمو نشکنه و سنگ صبورم باشه،حالا کاری کرده که پلکام از شدت گریه ورم میکنه... میدونه رنجورم خستم تنهام... میدونه زخمی ام نمک میپاشه این درد اوره ک یک همدرد، بجای تسکین اتش بوجودت بزنه...همه میگن بچه گریه میکنه بزار گریه کنه اما من همه نیستم حتی پدرم نیستم من «مادرم» حاضرم نفسامو بدم تا لبخند و بازی دخترمو ببینم تاصبح پلک نزنم اما عزیزدلم راحت واروم بخابه 

من تورا هیچوقت نمیبخشم ک دلمو تیکه تیکه کردی، از صدای شکستن قلبم،از این همه وعده های پوچ خسته ام.ازت متنفر شدم!! اون عشق اتشین،اون نفسی ک بند نفس های تو بود،که بی تو میترسید، بدون اغوش تو‌اروم نمیگرفت با گریه تقاضای دستای تو رو میکرد ک تا صبح دور کمرش حلقه بزنه... حالا چ شد؟!!! نمیبخشمت ک عشق منو نابود کردی نمیبخشمت ک درک منو از زندگی عوض کردی نمیبخشمت ک زیر همه حرفای قشنگت زدی.. من ک تورو اجبار به زندگی با دختر نازپرورده حساس و پراز احساس نکرده بودم!! پس چرا این دختر بی پناه و این همه رنج دادی؟!! من به پشتوانه مرام و معرفت تو،ایمان و اخلاقی ک ازش دم میزدی بتو بله گفتم...حقم نبود ک الان رنج بد خلقی خدانشناسی نامردی تورو ببرم... و نتونم نه بگم... بخاطر دخترک بی پناهم مادر و پدر پیر و رنجورم اما بدون چرخ روزگار میچرخد....

اگه میبینی توی جمع میخندم اگه باهات هم کلام میشم فقط بخاطر ابروداری و عزیز دلم هست وبس در درون لحظه به لحظه ازت بیشتر متنفر میشم

گاه گویم که بنالم ز پریشانی حالم

بازگویم که عیان است چه حاجت به بیانم

...

نه مرا طاقت غربت نه تو را خاطر قربت
دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم

...

درم از دیده چکان است به یاد لب لعلت
نگهی باز به من کن که بسی در بچکانم
سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم
که به پایان رسدم عمر و به پایان نرسانم.

سعدي عشق

یک روز ک خدا ازت پرسیدانشب ک یک مادری، یک همسری، یک زنی،یک دختری وقتی تو در خواب هفت پادشاه بودی، اروم اشک میریخت تمام بدنش میلرزید و ضعف میرفت... چکار کردی؟ چه میگویی؟ جواب میدهی ک زیر قول هایم زدم، ک دخترکی معصوم را با حرفای قشنگم فریبش دادم ک با وعده های پوچ بازیش دادم... چطور توجیه میکنی بی وجدانی ات را؟ اسم خودت را میگذاری مرد؟ مردانگی به زور بازو و بفحاشی نیست به مال وثروتم نیست... مردانگی به لبخند رضایت بخش زنی است ک در خانه تو،برای فرزند تو،موهایش راسفید پاهایش را رنجور دستانش را زخمی میکند!!..اشتباه اموختی... بیدارشو ... حداقل پدر خوبی باش... خودت رازدی بخاب ک بیدار نمیشوی وگرنه تا الان بااین همه فریادهای «من» مرده هم چشم میگوشید!!!

سلام گلم .اميدوارم خداربهتون ارامش و قدرت بده.

زن قوي باشين.هرچقدر قويتر همانقدر از نظر مردها ترسناكتر و دست نيافتني تر.هرچقدر دست نيافتني تر همانقدر نازتر و زيباتر ...

اميدوارم مشكلتون حل بشه.

سو استفاده از حس مادرانه از عشق واقعی و الهی خداوند... انسانی نیست!!چون میدانی دست و پایم را مهر عزیزدلم بسته است هی بشکنی وبشکنی بعد انگار که نه انگار هی بخندی وبچرخی..نه...مرد نمیخواهم حداقل ادم باش... انسانم ارزوست... پایان

عزیزدلمممم. چی شده. چرا باهاش حرف نمیزنی. بشین همین حرفاتو با بغض بهش بگو گلم.  برات صلوات فرس ...

ممنونم حرف زدم تا دلت بخاد ... اما اثرش۲۴ساعته قبول میکنه گاهی کلی عوض میشه و قول و وعده میده اما چندساعت بعد زیر همه چی میزنه... اینجوری بیشتر باحال دلم بازی میکنه هی امیدوار میشم و هی ناامید

مرسی دوستم شعر کاملشو نخونده بودم

فدات بشم .من از شما ممنونم كه مصرع قشنگي رو انتخاب كردين .موافق با حال دلتون.😔لطفا ناراحت نباش.حساس نباش.خواهش ميكنم قوي باش.مستقل باش.

مواظب  خودت و خوبيهات باش .فرشته ي كوچيكتو بوسه  باران كن.

سلام گلم .اميدوارم خداربهتون ارامش و قدرت بده. زن قوي باشين.هرچقدر قويتر همانقدر از نظر مردها ...

سلام ممنونم خدابهم صبر وارامش وقدرت بده... اگه بدونی دوستم بعد از مادر شدنم چقدر تغییر کردم از یک دختر نازورورده لوس وحساس تبدیل شدم به زنی ک دستهاشا ز خشکی زخم میشه از ابجوش تاول میزنه و... اما اهمیت نمیده