2777
2789

تو این چهار سال که قصد بارداری نداشتم واقعا همه جوره تو هر مهمونی تو هر دیدار اسم بچه رو میوردن که آرزومون هست.

دیگه کم مونده بود که پامو ببوسه که بچه بیار هزار جور وعده میداد و اکثر اوقاتم تهدبدم میکرد.

همینکه باردار شدم یکی دو بار تماس گرفت و کاملا سرد بود و بیشتر خط و نشون میکشید که پسر باشه اسمش رو خودم می‌خوام انتخاب کنم و ....

دیگه وقتی که خبردار شد ک بچه ام دختره که کلا غیب شد از زندگیم محو شد.و  تازه بهم گفت این چه خبری بود دادی دختر دار شدن که خبر خوبی نیست ریشه شوهرت رو باد برد.

و تو این 6 ماه یکبارم ی لیوان آب بهم تعارف نکرده یا ی نون خشک برام نگرفته بیاره بگه عروسم هوس کردی برات بگیرم.

خودمم متوجه این کم محلی و بداخلاق شدن بعد از بارداریم رو متوجه نمیشم.

حتی قبل اینکه جنسیتم متوجه بشه همینقدر سرد شده بود.

مادرشوهر منپ شب و روز مغز منو ب کار گرفت که محمد بچه دوست داره گناخ داره دلشو میشکنی میگی نمیخام توروخدا یدونه بیار و فلان 😑😑😑خدا رو به سر شاهده هفت ماهه باردارم یبار زنگ نزد خبرشم دادم گفت اها همین و بس ب پسر دختری نیس ک مال من پسره ربط نداره

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من ک تجربه بارداری ندارم

ولی بنده خدا حواسش به جاریم بود

با اینکه جاریم کلا بده باهاشون

غذا درست میکرد بوش میپیچید میبرد براش نگرانش بوو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داریا بخدا اصن ارزش نداره انقد فکرتون و درگیرشون میکنید من از خدامه اصلا نباشن روح و روانتون آسوده‌س

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓