2777
2789

تن آدمی شریف است به جان آدمیت

نه همین لباس زیباست نشان آدمیت 

اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش بینی

چه میان و نقش دیوار و میان آدمیت..

هروقت درگیر مسائل مادی و دنیوی میشم این شعر به من جرعت میده خودم باشم بدون تعارف بدون خجالت با لباسی که دلم میخواد با ظاهری که باهاش راحتم ...

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گر گشتی بی کَس وُ تنها ، تو این دنیایِ وانَفساباز امید داشته باش به فرداتموم میشه یه روزی تنهایی وُ ...

امیدواری همیشه جوابه🌱

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

خدایا ...

جای سوره ای به نام " عشق " در قرآنت خالی ست ،..

که اینگونه آغاز میگردد :

.....
و قسم به روزی که قلبت را می شکنند

و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت

تو چه دانی که قلب شکسته چه دردی دارد

و ما مرهم می نهیم بردلها

و تو ای رسول ما به شکنندگان قلبها بگو

مگر نمی ترسید از روز جزا ......

ای سرو خوش بالای من ای دلبر رعنای من لعل لبت حلوای من از من چرا رنجیده ای؟ما گر ز سر بریده میترسیدیم ...

یکی باشه قهر کنی اینجوری نازتو بکشه🤪

خدایا ... جای سوره ای به نام " عشق " در قرآنت خالی ست ،.. که اینگونه آغاز میگردد :.....و قسم به روزی ...

واقعا جز خدا مرهمی نیست🌿