2777
2789

اگه شرایط زندگیم رو بگم حتما میترکه نمی‌دونم چطور مشکلاتم و بگم  که قابل درک باشه و قابل بیان. خواهش میکنم نترکونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی فیلم اونجوری میبینه قبلاً خیلی تلاش کردم که دیگه نگاه نکنه ولی بعد یه مدت بازم نگاه گوشیش میکردم می‌دیدم که سرچ کرده تا دیگه بیخیالش شدم ولی بعد چندسال چیزای دیگه ازش دیدم 

موقع رابطه یه حرف های میزد که برام قابل درک نبود اوایل میخواستم دیوونه بشم از ناراحتی تا اینکه هر دفعه حرف های جدیدی میزد مثلاً می‌گفت تصور کنیم  کسایی دیگه هم پیشمونن و رابطه دارن و ملا توهم میزد و یه سری حرف ها که مطمعنم هیچ زنی دوست ندارم بشنوه 

کم کم به جایی می‌رسید که بهش میگفتم تو غیرت نداری که میگی تصورات کنم با مردای دیگه بعد رابطه خودش ناراحت میشد  وقتی بهش میگفتن من ناراحت میشم از این حرفها هر دفعه می‌گفت دیگه تکرار نمیکنم ولی باز هم تکرار میکرد

حالا هم که متاسفانه چندباری هست قبل رابطه فیلم میانه یعنی منم میبینم باهاش متاسفانه تا اینکه ایندفعه خیلی وقیح تر شده کامل نظر میداد به بدنشون و ......  اصلا انگار غیرت نداره . بعد رابطه یه آدم دیگه میشه کل فامیل قبولش دارن از پاکی و خوبی ولی خدا می‌دونه از دل من . من حالم بد واقعا ناراحتم از این اوضاع

شما چرا اینقدر تاپیک جنسی داری ؟حتی حمام کردن پسرت رو هم نگاه می کنی!!!!!!

شنیدی از هر چی بترسی به سرت میاد . حالا جریانه منه،حق داری درک نکنی ولی بخدا قسم دیگه خسته شدم از این همه استرس  زندگی