2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 38 پست
شما سقط تون بعد از اردیبهشت پارسال ب اینور بوده یا قبلش؟

خرداد امسال سقط کردم ،همین الآنم بچم خدایی نکرده بچم بیوفته اصلا اهمیتی برای دولت یا جایی ندارد ،البته هنوز نرفتم بهداشت پرونده تشکیل بدم اگه پرونده تشکیل بدم شاید اونا بعدش گیر بدن چی شده چی نشده 

خرداد امسال سقط کردم ،همین الآنم بچم خدایی نکرده بچم بیوفته اصلا اهمیتی برای دولت یا جایی ندارد ،الب ...

بهداشت برای چی بری؟پرونده چرا؟ الان باردارین؟شما آزمایش دادی بتا مثبت باشه ؟بعد سقط باز آزمایش دادی؟من میخوام اگه فهمیدن بگم پوچ بوده خودش افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت برای چی بری؟پرونده چرا؟ الان باردارین؟شما آزمایش دادی بتا مثبت باشه ؟بعد سقط باز آزمایش دادی؟ ...

بهداشت برای چک کردن وضعیت سلامت روند بارداری میریم پرونده باز میکنیم بعد زایمان هم واجبه بچه باید بره بهداشت،ازمایش دادم اونم چندین بار مثبت بود کلی هم سونو واژینال رفتم تو مراکز دولتی  ،یک بار هم قبلا ازمایشم مثبت شده بود خودش افتاد اصلا خودم  نفهمیدم  چی شد یهو ،هیچ کسی هم نفهمید ،اصلا کسی پیگیری نمیکنه نگران نباش 

یعنی هیشکیییی نیس مثه من باشه تورو خدا بیایین کمک

من سال 98باردار شدم.  تشکیل قلب نشد یادم رفت برم ب بهداشت بگم سقط شده تو سیستم زده بودن 8ماهشه الان. اتفاقی نیفتاد برام حذفش کردن.. کی گفته پیگیری میکنن؟ نترس خبری نست. نهایت بگو تصادف کردم یا از پله افتادم سقط شد 

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤