2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک عمومی و بیمارستان دولتی بهتره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یک

پزشک عمومی خیلی کم میگیره ها عزیزم

تا وقتی تخصص نگیرن وضع مالی خوبی از راه پزشکی ندارن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

کسی که موقعیت اجتماعی با این چیزها بسنجه خودش کنسله

موقعیت رو با چی بسنجیم ؟ با اینکه طرف هنوز توی روابط قبلیشه؟؟؟؟؟ وای تو روووو مخترین کاربر نی نی سایتی اه اه اه . تو خودت کنسلی

کسی که موقعیت اجتماعی با این چیزها بسنجه خودش کنسله

تعریف موقعیت اجتماعی همین نیست مگه

موقعیتی که فرد در اجتماع داره که شامل شغل هم میشه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یکپزشک عمومی خیلی کم میگیره ها عزیزمتا وقتی تخصص نگیرن وضع مالی خوبی از راه پزشکی ندارن

من حس میکنم هر دو یه سطحن بنظرم

مثلا تخصص بگیره بازم مثل همون اولیس انگار فرق نمیکنن زیاد

من حس میکنم هر دو یه سطحن بنظرممثلا تخصص بگیره بازم مثل همون اولیس انگار فرق نمیکنن زیاد

اتفاقا تخصص گرفتن سخته

درس باید بخونه باز

بعد چن سال برسه به جایگاه اولی

اولیه بهتره واقعا

من حس میکنم هر دو یه سطحن بنظرممثلا تخصص بگیره بازم مثل همون اولیس انگار فرق نمیکنن زیاد

میدونی چرا گفتم پزشک عمومی و دولتی چون مطمئنی تا آخر عمر حقوقش ثابته و نگران آینده نیستی ولی مهندسی که شرکت داره خدانکرده ورشکست بشه خب چکار میشه بعدش کرد....ولی دکتر حتی اگه حقوقش کم باشه و تخصص نگیره که میتونه بگیره ولی یه حقوق ثابت داره به قول مادربزرگم یه آب باریکه هست مثل پدر من بازنشسته شرکت نفته تا زمانی که سرکار بود و الان که بازنشسته هست بیمه و حقوقش هست دور از جون تا آخر عمرشون همیشگی هست و مادر پدرم خیالشون راحته از این بابت 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞