2777
2789
عنوان

عوارض کمبود وزن چیه🤔

250 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من میخوام وزن کم کنم وزن فعلی ام ۵۰ و قدم ۱۶۰ میخوام بشم وزنم ۴۵  میدونم های لاغر میشم ولی دوس دارم ممنون میشم بگید چیکار کنم کم خوری و ورزش و پیاده روی میکنم🥺

راستی خواستم بدونم عوارض کمبود وزن چیه

خواستم بدونم که 

اگه کمبود وزن خوب نیستم وزنمو کم نکنم

هر کاری کردم ولی وزنم ثابته🥲

خوشبحالتون که کمبود وزن دارید حتما مانکن و خوش هیکلی  من دوس داشتم لاغر تر باشم🥺😭

وزنت تا ۴۷_۴۸ بیاری پایین سالمه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عالی میشم

کم تر بشه دیگه میری تو کمبود وزن و خب اگه درست نباشه : بی حالی ریزش مو و این جور چیزاس

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

وزنم ۵۰ عه همه میگن خوبی و لاغری ولی وقتی خودمو تو آینه میبینم خیلی خودمو چاق میبینم میخوام لاغر تر ...

آخه وزنت الان خوبه البته کلا وزن خیلی مهم نیست سایز بدن و اینا مهمه و استخون بندی

به نظرم زیادی لاغر میشی. من با قد کوتاه تر از شما ۴۵ کیلو که بودم خیلی لاغر بودم.

خدایا شکرت ...  
کم تر بشه دیگه میری تو کمبود وزن و خب اگه درست نباشه : بی حالی ریزش مو و این جور چیزاس

میخوام وزن خیلی کم کنم نمیخوان سریع وزن کم کنم بنظرت چیکار کنم من هروز پیاده‌روی و ورزش انجام میدم ولی فقط هيکلی میشم نه لاغر تر🥺

آخه وزنت الان خوبه البته کلا وزن خیلی مهم نیست سایز بدن و اینا مهمه و استخون بندیبه نظرم زیادی لاغر ...

میدونه پاهام چاقه و شکم دارم به نظرم لاغر تر باشم خیلی خوش هیکل تر میشم پاهام به شدت چاقه حداقل بشم ۴۷

به نام خدا ۸۰ کیلوام

خودتو دوس داشته من از خود بدنم متنفرم ولی اونایی که تپل ان خوش هیکلی ان به نظرم قشنگن ولی اگه دوس داری لاغر بشی رژیم و ورزش انجام بده قشنگم🥺❤