پسرم دو سالی هست رسپریدون میخوره خیلی شیطون و لجباز بود و کارای خطرناک میکرد و بقیه رو اذیت میکرد . الان امسال کلاس اوله درسش مشکلی نداره خوبه گاهی فقط تو دیکته یه حرف رو جا میندازه ولی معلمشون میگه حاضرجوابی میکنه یا بچه ها رو حرص میده یا گاهی میزنه . تو خونه هم همینطوره خیلی پرخاشگری و لجبازی زیاد داره و خواهرش رو اذیت میکنه یا وسایل رو خراب میکنه . یک ماه بود برده بودم دکتر ریتالین داد بهش بدم تا امروز دلم نیومد شروع کنم امروز دیگه بهش دادم . نهار نخورد و اشتهاش کم شد دارم میمیرم از غصه . بچه ی خوبیه درسش خوبه ولی پر روعه . وسایلش رو مواظبت نمیکنه گم میکنه جا میذاره یا خراب میکنه .با زبون اذیت میکنه . الان میگم شاید تحمل من کم بوده . بچه رو الکی قرص دادم . از اینکه غذا نخورد ناراحتم . دوتا روانپزشک و روانشناس تشخیص دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا دکتر بردمش من میترسم مشکل از خودم باشه یا کم تحمل باشم . بیشتر از غذا نخوردنش یا عوارض دارو میترسم . کنترل هم نشه میدونی ، رفتارهاش رو دختر کوچیکمم تاثیر میذاره اونم عصبی میشه پرخاشگر میشه
همه پسر بچه ها شیطونن ولی عزیزم واسه چی اینو براش تجوبز کردن میشه بگی ؟
گفتم که . ببین شیطنت اره ولی اذیت و ازار میکنه مثلا با حرف زدن بقیه رو حرص میده مثلا به خواهرش میگه تو خواب باشی دفترتو پاره میکنم یا تو مدرسه با بچه ها دعوا میکنه . یا سر درس نمیشینه موقع صبح میخواد بیدار شه دست و پا پرت میکنه لجبازی میکنه
خب وقتی تشخیص دادن مقاومت نکن اگ ADHD تشخیص دادن و درمان نکنی بچه در بزرگسالی شخصیت ضد اجتماعی پیدا میکنه همونا ک میرن سراغ مواد و الکل و رفیق بازی و..
پسر دختر داییم بیش از اندازه پیش فعاله اما تحمل میکنه و دارو نامیده میگه ضرر داره
من میگم یک ماهه ندادم بهش ولی دکتر دومی که بردم گفت فعلا شاید دارو ندی اشکالی نداشته باشه ولی رفته رفته که درسش سخت میشه نمیتونه کنار بیاد باهاش بعد افت میکنه یا گفت این رفتار ها باعث میشه نتونه دوست پیدا کنه یا دوست ناباب پیدا کنه
خب بخاطر همین شروع کردم . ناراحت عوارضشم مثل بی اشتهایی یا اینکه لاغر بشه یا اثرات دیگه بذاره براش . ...
اولش تا دو سه هفته ممکنه همچین عوارضی نشون بده اما بعدش بدنش عادت میکنه نرمال میشه نگران نباش دارو نخوردن واسش بیشتر ضرر داره حالا اگ ی عوارض غیر طبیعی دیدی مثل قرمزی چشم و نمیدونم معده درد و اینا ب دکترش بگو
گفتم که . ببین شیطنت اره ولی اذیت و ازار میکنه مثلا با حرف زدن بقیه رو حرص میده مثلا به خواهرش می ...
اکثر پسر بچه هاشیطونن پسر منم پیش فعالی داشت تا چند سال با همه قطع ارتباط کردم از بس اذیت میکرد بچه هاشونو کتک میزد وسایلشونو میشکوند ولی العان ۱۵ سالشه خیلی آرومه باهاش مدارا کن گناه داره سنش کمه نزار دارو بخوره اینا کلی عوارض روش میزارن در آینده صبر و تحملتو ببر بالا ان شالا بزرگتر بشه آرومتر میشه