2777
2789

من باردارم از اون اول هروقت دکتر برام سونو نوشت هی غر زد ک اره مامان من ی بار هم سونو نرفته چته انقدر میری و فلان خلاصه من هی ب خنده رد کردم بد گیر داد ک سر خاک مادرت نرو الان خطرناکه ماهای اخرته گفتم باشه بد همون سونوهارو ک میرفتم گیر میداد باید بری دم خونه اینم ک دم خونمونه هیچی حالیش نیس ی بار رفتم گفت مشکوک ب سندروم دان هستش ۷تومن گذاشت پشت دستمون سلفری دادیم هیچی ام نبود ب علاوه اون همه استرسی ک کشیدم الانم دوباره ب گفته این اقا رفتم پیش همین دکتر گفت دهانه رحمت دو سانت و نیم باز شده من میخام برم جای دیگه ببینم این زری ک این زده درسته یا ن حالا نمیذاره میگه نه دوباره بذو همینجا نمیخامم باهاش دعوا کنم حوصله ندارم از طرفی احتمال ۹۰درصد مامانش بهش یاد داده بیشتر ازاین اعصابم از این داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور از این بچه ننه دلت خواست بچه داشته باشی آخه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامانت یبار رفته که تشخیص نتونستن بدن اسکل(اینو بگو از طرف خودت)

البته من توصیه میکنم بدون اعصاب خوردی حلش کنی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ی کمی راست میگه زاییدن انقدر ادا نداشت قبلنا

همینه که هست 

شما بدون ادا بزایی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ی کمی راست میگه زاییدن انقدر ادا نداشت قبلنا

عزیزم الان بارداری ۴ تا سونوی ثابت داره. قلب، ان تی، انومالی و وزن جنین. همه هم مهمن. حالا بعضی خانومای باردار ممکنه مشکل هماتوم و لکه بینی و....داشته باشن که تعداد سونوها بالا میره

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...