2777
2789

والا منکه نمیتونم هر چی کار میکنم اخرش هیچیه.خانوادم میگن قناعت کن .... قانع باش.ب چی؟؟؟؟حتی نمیتونم برای فردام برنامه ریزی کنم

چشماش دنیاییه  😍

بببخشید عزیزم امکانش هست تاپیک اخر من رو گزارش بزنید حذف شه؟ ممنونتون میشم 

اگه زدید لایک کنید لطفا

خدای  قشنگم مثل همیشه هوای منو داشته باش قربونت برم♥️ممنون میشم برای خوشبختیم صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قناعت و همونا یادمون میدن که این بلاها رو سرمون آوردن، میخوان اینجوری بار بیایم تا خفه خون بگیریم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من تازه پس اندازم میکنم 

:/

خود تحقیری تا کی 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

درسته گرونیه خیلی ولی خانوادت درست میگن

😂😂

دگ از چی بزنه

خوب که نمی‌نمیپوشیم 

خوب نمیخوریم

اشغال خوری می کنیم در واقع

کی الان تو همین سایت میتونه بگه تو این چندوقت مثلا پسته خورده

از نفس کشیدنش بزنه؟؟؟

❤خدایا شکرت

خانوادم هفتصد هزارتومان به من میدن برای یک ماه دانشگاهی راه دور هستم :) و بازم بهم میگن قناعت کن و پس انداز کن 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

کجا خود تحقیری؟وضعیت داغونه....هممون میدونیم

شوخی بود دیگه🤭

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را