2777
2789
عنوان

بچه دارا بیاین بگین چکار کنمممم

57 بازدید | 8 پست

پسرم ۳/۵ سالشه یاد گرفته پرخاشگری میکنه. مخصوصا وقتی گشنشه یا خوابش میاد. تا یه چیزی ناراحتش کنه عصبانی میشه و میگه بی تربیت و چنگ میزنه. مثلا الان بغلش کردم رو پام نشوندم بوسش کردم گفتم بیا شعر یلدا یادت بدم تا یکم خوندم چنگم زده و پرخاش کررده. 

دوباره الان خواستم بخوابونمش همین داستان. ظهرا خوابش میاد ولی نمی‌خوابه و واسه خودش تو هپروته، به زورم بخوام بخوابونمش پرخاش میکنه 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. از سه سالگی به بعد این رفتاراش کم کم اومد. همه بچه ها اینجورین؟

اره من پسرم تازه ۴ سالش شده الان این رفتارا طبیعی هس وهرروزم متفاوت میشه باید مدیریت کنی 

تابگذره فقط دعواش نکن و بهش گیر نده بکن نکنش نکن

با بازی سرگرمش کن باهاش وقت زیاد بگذرون ک بهش خوش بگذره

تا چند وقت پیش داد میزد بهش گفتم داد بزنی گوش من درد میاد دیگه صداتو نمیشنوم دیگه نکرد این کارو

خوبه گوش کرده. پسر من بیشتر تکرار میکنه...

طفلکی از سنشونه