2777
2789

اینکه همیشه بگن خسته شدم کم اوردم دلم میخواد سرکار نرم‌

کاش بمیرم کی میشه بمیرم

کاش میشد جدا شیم تو خوشبخت بشی

‌و کلا از این دست حرفا دیگه 😔

فقط کسایی پست بزارن که مستاجر و حقوق شوهراشون خیلی کمه و تقریبا افسردگی هم دارن و صد البته اونایی که اوایل ازدواجشون نیست چون معمولا اون اوایل همه عاشقن...

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همیشه اینطوریه😓

باعث نشده توام افسرده بشی؟😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بله با کتک زدن

کتک زدن نه

هرچند شوهر منم دست بزن داره 

😓منکه بین موندن و رفتن معلقم

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه بار اوایل ازدواجمون مادر شوهرم انقدر که توی گوشش خونده بود زن رفتنیه ولی خواهر موندنیه تو باید پشت خواهراتو بگیری اگر بحثی چیزی شد باید همیشه طرف خواهرات باشی اینجوری زندگیتم زندگیتم حفظ میشه و از این حرفا همسر من فکر می‌کرد همیشه باید طرف خواهراش باشه و هیچ وقت نباید طرف زنشو بگیره یه بار با همدیگه بحثمون شد سر خواهرش یه حرفی رو به من گفته بود و من توقع داشتم از من دفاع کنه برگشت گفت من نمی‌تونم از خواهرام بگذرم ولی می‌تونم از تو بگذرم و من فردا صبحش وقتی رفت سر کار پا شدم وسایلمو جمع کردم یه دست لباس برداشتم عقدنامه و شناسنامه رم برداشتم و به مامانم زنگ زدم و گفتم فلان حرفو زده مامانم اومد دنبالم و منو برد شب که اومد دید من نیستم زنگ زد من جواب ندادم زنگ زد به خونه مامانم که آره فلانی خونه نیست مامانمم گفت آره صبح خودم اومدم دنبالش ظاهرا شما دیشب گفتی من از خواهرام نمی‌تونم بگذرم از تو می‌تونم بگذرم منم از دخترم نمی‌گذرم که پاره تنم بچه‌مه هرجا بره تو خونه من جا داره