2777
2789
عنوان

وااااایییی من چقد خوشگلم

100 بازدید | 14 پست

تاپیک می‌زنی که چی که بگی من خوشگلم؟باشه بابا بچه خوشگل

طرف تاپیک زده یه ذره به خودم رسیدم رفتم بیرون یه مرد چهل ساله بهم گفت ماشاءالله به نظرتون چرا؟یعنی بد شدم

🤣🤣🤣

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😁والا اینجا بدون ارایشم بری بیرون این مردای چهل سال به بالا یا میگن ماشالله یا چشمک میزنن یا میگن جون شیطون😑😂😂عقده دیده شدن داذن افتخار میکنن به شنیدن این تیکه های زشت

😐😐😐بدبخت یه ادم بهش گفته ماشالا چه جوگیر شده ، یه سری ها هستن از هر ۵ نفر یکی بهشون میگه چه خوشگلی هیچ ادعایی ندارن اعتماد بنفسشونم تازه پایینه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

والا به خدا

حالا چرا عقده هاشونو نشون میدن خدا میدونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
😂😂😁والا اینجا بدون ارایشم بری بیرون این مردای چهل سال به بالا یا میگن ماشالله یا چشمک میزنن یا می ...

آره دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐😐😐بدبخت یه ادم بهش گفته ماشالا چه جوگیر شده ، یه سری ها هستن از هر ۵ نفر یکی بهشون میگه چه خوشگل ...

آره همین همشم میگن من زشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد اخرم عکس میذارن نه که زشت باشن من کلا هیچکسو زشت نمیبینم اما خب توقع انجلینا داشتی یه ادم نرمال میبینی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بعد اخرم عکس میذارن نه که زشت باشن من کلا هیچکسو زشت نمیبینم اما خب توقع انجلینا داشتی یه ادم نرمال ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40